El municipi metropolità d'Istanbul reclutarà 61 bombers i 6 agents de policia

Acadèmic del cos de bombers i de la policia del municipi metropolità d'Istanbul
Contractació del municipi metropolità d'Istanbul de 61 bombers i 6 agents de policia

El municipi metropolità d'Istanbul (IMM) va publicar un nou avís de contractació de personal al Butlletí Oficial el 25 de juliol de 2022. Segons l'anunci, IMM reclutarà bombers i agents de policia! Es contractarà un total de 61 personal contractat, entre els quals 6 bombers i 67 policies, entre els candidats que compleixin les condicions següents.

Les sol·licituds de funcionari d'IMM es faran en línia entre el 05 de setembre de 2022 i el 09 de setembre de 2022 a través de l'adreça "www.turkiye.gov.tr/ibb-is-basvurusu".

Bé, quines són les condicions que exigeix ​​IMM als candidats per a la contractació de bombers i policies? On i com es presentaran les sol·licituds de contractació de funcionaris de l'IMM? Aquí teniu els detalls…

A l'anunci publicat per İBB el 25 de juliol de 2021 per a la contractació de 67 personal contractat a l'adreça www.yıldız.gov.tr, "Per ser empleat dins de l'àmbit del municipi metropolità d'Istanbul, subjecte a la Llei núm. 657 sobre civils servidors; D'acord amb el que estableix el Reglament de Bombers Municipals i el Reglament de Policia Municipal, es contractarà personal per als 61 Bombers i 6 Mossos de Policia vacants, sempre que tinguin el següent títol, classe, titulació, número, titulacions, tipus de puntuació KPSS: Puntuació base de KPSS i altres condicions. es va dir.

Les titulacions que es busquen en les professions a contractar són les següents;

Titulació requerida per a la contractació de bombers

Graduar-se en algun dels Graus Associats en Extinció d'Incendis i Seguretat contra Incendis, Extinció d'Incendis i Protecció Civil, Protecció Civil i Extinció d'Incendis.

Tenir almenys un carnet de conduir de classe (B).

Tenir almenys 93 punts de KPSS P70.

Requisits requerits per a la contractació d'agents de policia
Per llicenciar-se en algun dels graus associats d'Administracions Locals, Administracions Locals (Polia de Policia), Administracions Locals.

Tenir almenys 93 punts de KPSS P70.

Candidats homes i dones.

CONDICIONS GENERALS D'APLICACIÓ

Ser ciutadà turc.

No ser privat dels drets públics.

Pel que fa al servei militar per als candidats homes; no estar en servei militar, o no ser major d'edat, o haver fet el servei militar actiu si ha arribat a la majoria d'edat, o ser ajornat o traslladat a la classe de reserva.

No tenir cap malaltia mental que li pugui impedir l'exercici continuat de les seves funcions.

Complir la resta de requisits de sol·licitud dels llocs convocats.

CONDICIONS ESPECIALS D'APLICACIÓ

Per a les vacants de bombers i policies convocades, tenir els requisits educatius a partir de l'escola graduada, haver fet l'examen grupal KPSS (B) l'any 2020 relacionat amb aquesta formació i haver rebut la puntuació mínima de KPSS especificada a la taula anterior. del tipus de puntuació contrària a les posicions a contractar,

A més de les condicions especificades en l'apartat (A) de l'article 657 de la Llei núm. 48, per tal d'aplicar-se a les places de policies municipals i bombers, d'acord amb les condicions especials de l'article 13/A del Reglament de la Policia Municipal. i l'article 15/A del Reglament de Bombers Municipals; Pesar i mesurar amb l'estómac buit, despullat i descalç, mesurar almenys 1.67 metres d'alçada per als homes i almenys 1.60 metres per a les dones, i no hi ha més de (+,-) 1 quilos de diferència entre la part del cos. l'alçada del qual és superior a 10 metre i el seu pes, (les determinacions de l'alçada i el pes les farà la nostra institució).

No haver complert els 30 anys a la data de l'examen, (nascuts el 22/9/1992 o posterior).

Per al personal de Bombers, han de ser adequats a les condicions laborals del cos de bombers, sempre que no tinguin fòbies com ara espais tancats, espais estrets i alçades pel que fa a la salut,

Disposar, com a mínim, del carnet de conduir de la classe (B) atorgat a les previsions de la Llei de circulació de 13/10/1983 i numerat 2918 i especificat a l'apartat de qualificació de la taula del personal de bombers,

No ser expulsat de les institucions i organitzacions públiques per a les quals hagi treballat anteriorment per indisciplina o motius morals.

DOCUMENTS DEMANATS ALS CANDIDATS DURANT LA SOL·LICITUD

Els candidats que vulguin presentar-se a l'examen descarregaran el FORMULARI DE SOL·LICITUD per signar-los mitjançant la sol·licitud electrònica a turkiye.gov.tr/ibb-is-basvurusu.

Original i fotocòpia del DNI o DNI a homologar per la nostra Institució,

L'original del diploma o certificat de graduació o el certificat de graduació amb codi de barres obtingut via Administració Electrònica o la seva fotocòpia a aprovar per la nostra Institució. (1 peça)

Impressió d'Internet del document de resultats de KPSS 2020 amb codi de verificació del lloc web d'ÖSYM (1 peça)

L'original del Certificat d'Equivalència de Graduats Escolars Estrangers o la seva fotocòpia a aprovar per la nostra Institució,

Declaració que no està relacionat amb el servei militar per a candidats masculins,

Declaració que no es troba en una situació que li impedeixi exercir la seva funció de manera continuada,

L'original o fotocòpia del carnet de conduir a aprovar per la nostra Institució, (1 peça)

Foto biomètrica (per enganxar al formulari de sol·licitud) (1 peça)

Les sol·licituds s'emplenen electrònicament i la informació i els documents sol·licitats als candidats seran proporcionats per la institució a través de l'e-Government Gateway. Durant el mesurament d'alçada i pes no es lliurarà cap document físic que no sigui el FORMULARI DE SOL·LICITUD.

LLOC, DATA, FORMA I DURADA DE LA SOL·LICITUD

Per participar a l'examen escrit i pràctic;

Candidats entre el 5/9/2022 i el 9/9/2022 http://www.turkiye.gov.tr/ibb-is- Completaran el procés de sol·licitud electrònicament a través de l'adreça de la sol·licitud.

Els candidats es mesuraran l'alçada i el pes sota la supervisió d'un metge abans de fer l'examen de pràctica. Els candidats que no compleixin els requisits d'alçada i pes establerts durant la sol·licitud seran eliminats abans de realitzar l'examen de pràctiques. A més, s'iniciaran accions legals contra aquests candidats per declaracions falses.

No es tramitaran les sol·licituds que no compleixin les condicions especificades a la convocatòria i les sol·licituds realitzades per correu o correu electrònic.

AVALUACIÓ DE SOL·LICITUDS - ANUNCI DE SOL·LICITUDS

Els candidats comprovant la compatibilitat del seu número d'identificació TR i registres ÖSYM.

Després de la classificació que s'ha de fer d'acord amb les puntuacions de KPSS, el candidat serà convocat per a l'examen escrit i aplicat (5 per a llocs de bomber, 305 per a llocs d'oficial de policia) a raó de 30 (cinc) vegades el nombre de vacants a ser. nomenat, a partir del candidat amb la puntuació més alta.

També seran convocats per a l'examen altres candidats que tinguin la mateixa puntuació que l'últim candidat convocat per a l'examen.

Dret a fer l'examen kazanEls candidats, les seves puntuacions KPSS i el lloc i l'hora dels exàmens s'anunciaran a la pàgina web del municipi metropolità d'Istanbul (ibb.gov.tr) el 19/9/2022, després de l'avaluació de les sol·licituds.

Els candidats les sol·licituds dels quals siguin acceptades i convocades per als exàmens rebran un "Document d'accés a l'examen", elaborat per la nostra Agència i que conté la informació d'identitat dels candidats i el lloc i la data dels exàmens. Dret a fer exàmens kazanAl mateix temps, els candidats podran accedir als documents d'accés a l'examen a turkiye.gov.tr. Aquest document es presentarà a l'entrada dels exàmens.

Els candidats han d'estar presents al lloc de l'examen en la data i l'hora que figuren al document d'accés a l'examen que reben del sistema. Els candidats que no compleixin els requisits per a l'examen no seran notificats.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar