El pont Osmangazi està a la venda per 400 milions de dòlars!

El pont Osmangazi està a la venda per milions de dòlars
El pont Osmangazi està a la venda per 400 milions de dòlars!

Oğuz Çarmıklı, vicepresident de Nurol Holding, un dels operadors del pont Osmangazi i l'autopista d'İzmir, va declarar que van tenir pèrdues i que estaven considerant retirar-se de l'operació, tal com va informar el periodista Vahap Munyar, i va dir: Ho lliurarem, " Ell va dir.

Oğuz Çarmıklı, el director sènior de Nurol Holding, que és una de les tres empreses que operen el pont Osmangazi i l'autopista d'İzmir juntament amb Makyol i Özaltın, va dir que "han perdut" i que estan considerant transferir els drets d'explotació.

A l'escriptor mundial Vahap Munyar El vicepresident del Consell d'Administració de Nurol Holding, Oğuz Çarmıklı, va recordar que han batut un rècord des que l'autopista d'Izmir va entrar en servei aquest mes, que han rebut 15 dòlars per vehicle i que la garantia del Tresor és de 40 dòlars, i va dir: "Estem fent una pèrdua en aquestes condicions".

Çarmıklı va dir: "El Tresor no et paga la diferència de preu?" Va respondre a la pregunta de la següent manera:

“Per pagar la diferència de preu, Hisenda pren la mitjana dels darrers 10 dies de desembre de l'any anterior, fixa la taxa a principis d'any i paga en TL. El pagament es retarda 9 mesos. Per això estem fent mal".

“El cost d'inversió del pont Osmangazi és d'1.48 milions de dòlars. El cost total d'inversió de l'autopista d'Esmirna va ser de 7.5 milions de dòlars ", va dir Çarmıklı, i va dir que s'estan plantejant retirar-se de l'operació del pont Osmangazi i de l'autopista d'Esmirna en el punt assolit avui:

"Si surten els 400 milions de dòlars que hem invertit, transferirem els nostres drets d'explotació, que es mantindran fins al 2036".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar