Es van signar 249 mil milions de dòlars d'inversió en transport a la Xina durant la primera meitat de l'any

Milers de milions de dòlars d'inversions en transport realitzades a la Xina durant la primera meitat de l'any
Es van signar 249 mil milions de dòlars d'inversió en transport a la Xina durant la primera meitat de l'any

A la conferència de premsa celebrada avui pel Ministeri de Transport de la Xina, s'ha informat sobre el funcionament econòmic del transport de la Xina durant el primer semestre de l'any. Ministeri de Transport xinès SözcüSü Shu Chi va afirmar que amb la implementació de diverses mesures durant la primera meitat de l'any, els principals indicadors del transport de la Xina es van recuperar gradualment després d'una fluctuació a curt termini a l'abril. Shu va dir que la inversió continuava sent alta i les inversions de capital fix en transport van augmentar un 6,7 per cent interanual fins als 1,6 bilions de iuans (249 milions de dòlars) la primera meitat de l'any.

Afirmant que el volum de mercaderies, en particular, es va mantenir al mateix nivell que en el mateix període de l'any anterior i el volum de contenidors dels ports per al comerç exterior va continuar creixent, Shu va continuar les seves explicacions de la següent manera: La inversió en transport i el volum de negoci exprés generalment van retornar. al procés normal de desenvolupament. També continua la recuperació del volum de càrrega, ja que el volum de mercaderies comercials completat en el primer semestre de l'any va assolir els 24,27 milions de tones.

Shu Chi va assenyalar que el volum de mercaderies per carretera va arribar als 4,6 milions de tones amb una disminució del 17,7% respecte al mateix període de l'any anterior, mentre que el transport fluvial i marítim va completar els 4,5 milions de tones amb un augment anual del 4,1%. Expressant que el nombre de passatgers també ha disminuït, Shu Chi ha assenyalat que el nombre de passatgers era de 37,2 milions, amb una disminució anual del 2,76 per cent en la primera meitat de l'any a causa de la nova ronda d'epidèmies.

Recordant que la producció de contenidors portuaris continua creixent, Shu va dir que durant la primera meitat de l'any, el volum de contenidors va arribar als 3 milions de TEU amb un augment anual del 140 per cent, mentre que el volum de contenidors de comerç exterior va superar els 6,1 milions de TEU amb un augment anual del 85 per cent. .

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar