Copa del president del municipi metropolità de Bursa Processament d'informació BUSKI

Copa presidencial del municipi metropolità de Bursa Procés d'informació BUSKI

Organitzat pel municipi metropolità de Bursa per enfortir la comunicació interna, el '7. El torneig de futbol de la Copa del President va acabar després d'una lluita aferrissada. A la final del torneig, en què van participar 57 equips i 624 membres del personal, BUSKİ Bilgi Islem va guanyar la copa.

Continuant amb la seva tasca en moltes àrees, des d'infraestructura fins a superestructura a Bursa, el municipi metropolità també continua amb les seves activitats socials per tal d'augmentar la motivació del personal. En aquest context, el '16. Es va celebrar el torneig de futbol de la Copa President. En el torneig celebrat a les instal·lacions esportives d'Aticilar amb la participació del municipi metropolità de Bursa i tots els seus afiliats, 05 equips van competir aferrissadament. Mentre que un total de 7 persones van participar en el torneig, es van jugar 52 partits de futbol. A la final del torneig; BUSKI Data Processing, que va derrotar a BUSKI Electricity, Machinery, Material Supply Department, es va convertir en el guanyador de la copa. Mentre que el tercer lloc del torneig va ser ocupat pel Constabulary 624, Tulumbacılar 160 es va convertir en el quart. La Direcció de Parcs i Jardins va ser escollida com l'equip més senyorial del torneig. A més de la copa i la medalla, l'equip campió va rebre un certificat de regal de 2 mil TL, el segon classificat amb una copa i una medalla, 1714 mil TL, el tercer lloc amb una copa i medalla, 12 mil TL, i el El quart i l'equip més cavaller van rebre un certificat de regal de 9 mil TL.

A l'entrega de trofeus celebrada al final del torneig; Hi van assistir l'alcalde del municipi metropolità de Bursa, Alinur Aktaş, el secretari general Ulaş Akhan, el director general de BUSKİ, Güngör Gülenç, caps de departament, supervisors corporatius i personal.

L'alcalde del municipi metropolità, Alinur Aktaş, va dir que treballen amb el personal del municipi metropolità amb un esforç intens les 365 hores del dia, els 7 dies de l'any, per fer la ciutat més bella i habitable. En assenyalar que tots i cadascun dels 24 membres del personal van posar la seva suor i esforç als serveis, el president Alinur Aktaş va dir: "Tenim un bon equip. Malgrat totes les dificultats experimentades al món, com a municipi metropolità de Bursa, hem fet bones obres. Organitzem aquestes activitats per tal d'augmentar la comunicació, la motivació, la confiança i l'eficiència entre el nostre personal. Continuarem servint la gent de Bursa i estarem a la seva disposició. Vull agrair l'esforç que hem fet per contactar amb la institució amb tots els punts i cèl·lules de la ciutat. Felicitat a tot el nostre personal que va participar en el torneig".