Servei Wi-Fi gratuït als autobusos IETT

WiFi gratuït als autobusos IETT
Wi-Fi gratuït als autobusos IETT

İBB està renovant la infraestructura d'Internet als vehicles de transport públic. Dins l'àmbit del projecte, aquest any s'ha instal·lat una nova infraestructura Wi-Fi IMM en 1.000 autobusos. Així, s'ofereix internet gratuïta en més de 3 autobusos, inclòs el metrobus. És possible accedir a Wi-Fi gratuït mitjançant l'aplicació "Istanbul Yours". IMM Wi-Fi, que ofereix servei en un total de 9 mil 563 punts a tota la ciutat, arriba als 5 milions d'Istambules per dia.

El Municipi Metropolità d'Istanbul (IMM) va iniciar un projecte per ampliar el servei gratuït d'Internet als vehicles de transport públic. La infraestructura d'Internet de 1.000 autobusos IETT s'ha renovat aquest any en el marc dels estudis realitzats pel Departament de Tecnologies de la Informació i la filial d'İBB ISTTELKOM. El nombre d'autobusos amb servei d'Internet a Istanbul va augmentar a 3, inclòs el metrobus. Així, aproximadament 312 mil habitants d'Istanbul poden beneficiar-se d'Internet gratuïta mentre viatgen.

INTERNET ININTERRUMPTE EN EL TRANSPORT PÚBLIC

Erol Özgüner, cap del departament d'informàtica d'IMM, va assenyalar que l'ús de Wi-Fi al transport públic és bastant alt i va dir: "Amb aquest estudi, oferirem un servei Wi-Fi molt més ràpid als residents d'Istanbul que viatgen per autobús."

Yucel Karadeniz, director general d'ISTTELKOM AŞ; “Amb les nostres obres de reforç de la infraestructura, els nostres ciutadans continuaran gaudint d'un ús ininterromput d'Internet durant el seu viatge. Volem oferir la millor experiència digital als residents d'Istanbul i millorar la seva qualitat de vida". dit.

DESCÀRREGA ISTANBUL ÉS TEU UTILITZA WI-FI GRATUÏT!

El servei WiFi d'Istanbul, proporcionat per IMM en 9 563 punts, arriba als 5 milions d'Istambulites per dia. Només és possible accedir al servei Wi-Fi IMM a través de l'aplicació "Istanbul Your". Amb aquesta aplicació, durant els 3 primers mesos, els ciutadans tenen un dret d'ús de 60 GB, que poden utilitzar com vulguin. Els usuaris poden seguir la informació de quota restant a l'instant des d'aquí.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar