Van reflectir el disseny dels seus somnis al pont

Van reflectir el disseny dels seus somnis al pont
Van reflectir el disseny dels seus somnis al pont

El "Projecte TekeRRenk Yolu", que es va implementar com a projecte de crida a la conscienciació pintant rampes públiques a diverses regions de Turquia, es va implementar per primera vegada a Eskişehir.

L'estudi, que va ser dissenyat per persones amb discapacitat, va atreure una gran atenció dels ciutadans.

El "Projecte TekeRRenk Yolu", que es va implementar per primera vegada a la ciutat per la Unitat de Serveis per a Discapacitats del Departament de Serveis Socials del municipi metropolità d'Eskişehir, es va implementar al pont i a les rampes del bulevard Adalar Porsuk.

Després del treball realitzat en l'àmbit del projecte de sensibilització social, la ciutadania també va examinar detingudament el canvi del pont.

Tot i que el projecte, dissenyat per persones amb discapacitat i que reflectia els seus somnis, va ser molt apreciat, l'equip del projecte va donar informació sobre el treball i va dir: "El projecte TekeRRenk Yolu es va reunir amb usuaris de cadira de rodes a Eskişehir i el disseny es va crear junts. Els motius, inspirats en mapes topogràfics que criden l'atenció sobre les diferències del terreny, s'han dissenyat amb les opcions dels usuaris de cadira de rodes i les composicions que creien que destacarien en el marcatge. El projecte TekeRRenk Yolu, que vol cridar l'atenció sobre l'accessibilitat i usabilitat de tots els espais comuns de vida per a persones amb discapacitat, utilitza el poder impactant, transformador i transformador dels colors com a mitjà d'expressió per assenyalar les condicions físiques, l'ús prioritari i la percepció social inclusiva necessària per a l'ús de la cadira de rodes a Turquia està canviant. Amb l'estudi de sensibilització es posa de manifest l'accessibilitat necessària per a les zones comunes. Aquest projecte, que es va implementar per primera vegada a Eskişehir, va proporcionar tant la conscienciació social com la creació del disseny dels somnis de les persones amb discapacitat juntament amb ells.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar