1,5 milions de passatgers de creuers visitaran Istanbul

Milions de passatgers de creuers visitaran Istanbul
1,5 milions de passatgers de creuers visitaran Istanbul

Igual que la importància del turisme de creuers, els ingressos que proporciona augmenten dia a dia. Els que van fer el creuer afirmen que van gastar 750 dòlars als ports que van aturar durant el seu viatge de set dies. El projecte de Galataport acabat recentment fa una contribució important a l'augment dels ingressos turístics del nostre país.

La importància del turisme de creuers a les destinacions costaneres, que es troba entre les forces impulsores de la indústria turística mundial, augmenta dia a dia. Segons les dades publicades per la Cruise Lines International Association, el representant internacional de la indústria, 5 de cada 3 persones que fan un creuer diuen que tornen a una destinació per primera vegada amb un creuer, mentre gasten 750 dòlars. per persona als ports on paran durant el seu viatge de set dies. Les xifres publicades per la Direcció General d'Afers Marítims indiquen que el nombre de creuers que arribaven al nostre país, que va ser de 2021 entre gener i juny de 232, va arribar als 186 en el mateix període d'enguany. El projecte de Galataport acabat recentment té un paper important en aquest augment. Galataport, una de les principals parades dels creuers, crida l'atenció dels creuers en diferents àmbits des de la gastronomia fins al disseny, des de la música fins a les compres, mentre que els productes i solucions de les empreses nacionals del sector de la construcció fan que els desplaçaments dels visitants siguin còmodes. i contribuir indirectament a l'economia del país.

Les solucions domèstiques es van convertir en una signatura a Galataport

Okan Cüntay, director general d'ABS Yapı, que treballa per eliminar les diferències de nivell al llarg dels 1,2 quilòmetres de costa de Galataport, va avaluar el problema amb les següents paraules: És la porta d'entrada d'Istanbul al món des del mar. El port, amb una inversió de 1,7 milions de dòlars, es troba entre els projectes portuaris més importants del món. Hem completat la nostra feina a Galataport perquè els turistes que vulguin contribuir a l'economia turca i explorar el nostre país puguin passar una estona còmoda a les seves destinacions. En participar en el projecte d'augment d'1,2 km de costa amb el sistema d'encofrat cec ABS Plus, hem convertit les nostres solucions desenvolupades amb l'última tecnologia en beneficis locals".

S'han creat zones útils al litoral

Afirmant que van dur a terme treballs intensius al llarg de la costa durant el període de construcció de Galataport, Okan Cüntay va compartir la següent informació sobre el projecte de millora de la costa: "Sistema d'encofrat cec a alçades de 1,2 cm i 30 cm per eliminar desnivells en els 60 km de costa de Galataport Istanbul, vam fer servir. Després del procés, vam agafar totes les connexions de fontaneria rellevants al formigó gràcies als canals de fontaneria que passaven fàcilment per sota del sistema d'encofrat. Després d'omplir-lo amb el sistema d'encofrat cec ABS Plus, li vam abocar 10 cm de formigó i vam crear un terra de formigó armat. D'aquesta manera, hem aconseguit un gran benefici i comoditat durant tot el projecte en fer passar les instal·lacions elèctriques, hídriques i mecàniques, molt utilitzades a la zona, per les galeries d'instal·lació formades pel sistema ABS Plus. Utilitzant les nostres solucions desenvolupades amb l'última tecnologia en la construcció de Galataport, hem creat una àrea útil tant per als equips com per als visitants”.

1,5 milions de passatgers de creuers visitaran Istanbul cada any

Subratllant que l'aparcament subterrani amb una capacitat de 2 vehicles, que és un dels pilars del projecte, ofereix una solució pràctica al problema d'aparcament de la ciutat, el director general d'ABS Yapı, Okan Cüntay, va traslladar els beneficis de Galataport al creuer del nostre país. turisme amb les següents paraules: “Els ports de creuers continuen augmentant la seva participació en el turisme de costa. Es preveu que un total d'400 milions de turistes de creuer visitin Istanbul cada any a través de Galataport. Estem orgullosos de participar en aquest important projecte, que és la porta d'entrada d'Istanbul al món per mar, i de transformar les nostres solucions domèstiques en beneficis per a l'economia del país".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar