Estalvi de 15.5 milions de TL a l'any amb el túnel Ovit

Estalvi de milions de TL a l'any amb el túnel Ovit
Estalvi de 15.5 milions de TL a l'any amb el túnel Ovit

El Ministeri de Transports i Infraestructures ha subratllat que amb el túnel d'Ovit, que proporciona un transport ininterromput entre Rize i Erzurum durant 12 mesos, s'ha aconseguit un estalvi anual de 15.5 milions de lires.

En la declaració feta pel Ministeri de Transports i Infraestructures, es va assenyalar que s'han invertit més d'20 bilió de 1 milions de llires en la infraestructura de transport i comunicacions de Turquia en els últims 606 anys. En el comunicat, s'indica que el túnel d'Ovit es va construir al coll de la muntanya d'Ovit, que constitueix la part més important de la carretera İkizdere-İspir que connecta Rize amb Erzurum, i es va recordar que el túnel es va posar en servei el 13 de juny. 2018.

LA CARRETERA ACTUAL S'ESCURÇA 4 QUILÒMETRES

En assenyalar que el problema del transport, que es va interrompre durant els mesos d'hivern, es va solucionar amb el Túnel d'Ovit, es va destacar que la ciutadania disposava d'un transport ininterromput, segur, còmode i ràpid durant un any. En el comunicat, “El túnel d'Ovit, que es va construir amb tubs dobles, és el tercer túnel d'autopista més llarg construït com a tub doble del món, amb una longitud de 14 quilòmetres. Amb el túnel, la carretera existent es va escurçar en 3 quilòmetres. Amb l'obertura del túnel; S'estalvien un total de 4 milions de TL anuals, 10,8 milions de TL a l'any a partir del temps i 4,7 milions de TL a l'any pel consum de combustible. A més, s'aconsegueix una reducció d'emissions de carboni de 15,5 tones.

TRAVEM AMB TÚNELS LES MUNTANYES IMPOSSIBLE

“Funciona com formigues; Travessem les muntanyes que no permeten el pas per les carreteres amb túnels”, diu el comunicat, que afegeix que arran d'aquesta determinació s'ha augmentat la longitud del túnel de 50 quilòmetres a 661 quilòmetres. En el comunicat, "augmentarem la longitud del túnel a 2023 quilòmetres el 720. Travessem valls profundes amb ponts i viaductes. Hem augmentat els nostres ponts i viaductes de 311 quilòmetres a 730 quilòmetres. El 2023 arribarem als 770 quilòmetres.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar