Ciutadans de la Capital Atenció! El metro d'Ankara entre Batıkent i Eryaman està tancat durant 1 mes

Ciutadans de la Capital Atenció! El metro d'Ankara entre Batıkent i Eryaman està tancat durant 1 mes
Ciutadans de la Capital Atenció! El metro d'Ankara entre Batıkent i Eryaman està tancat durant 1 mes

La Direcció General de l'EGO del municipi metropolità d'Ankara s'està preparant per dur a terme treballs d'anivellament del sòl en dues àrees separades de la línia entre la línia Batıkent-Sincan del metro d'Ankara (M3) l'estació de Yolu d'Istanbul i l'estació de Botanik, a causa del deteriorament de la infraestructura ferroviària com a conseqüència del l'ús de materials inadequats durant la construcció de la línia. Durant els treballs previstos entre el 10 d'agost i el 10 de setembre de 2022, no hi haurà cap operació a les estacions d'Istanbul Road, Botanik, Mesa i West Central. Els ciutadans seran transportats en autobús entre les estacions d'Eryaman 1-2 i Batıkent per tal d'evitar la victimització durant el treball.

Es va determinar que es van utilitzar materials inadequats en la construcció de la línia entre l'estació de Yolu d'Istanbul i l'estació de Botanik, que és la continuació del metro de Kızılay-Batikent i completada pel Ministeri de Transports i Infraestructura.

La situació que va sorgir arran de l'examen i l'enquesta realitzada per la Direcció General de l'EGO també es va avalar amb els treballs de perforació i els informes dels acadèmics. Actuant d'acord amb les opinions i suggeriments dels acadèmics, la Direcció General de l'EGO va decidir modificar la infraestructura del tram de la línia de 129 metres, que es va omplir de manera incorrecta.

DURANT EL TREBALL NO HI HAVRÀ EXPERIÈNCIA DE VÍCTIMES

Gent de Baskent Atenció Metro d'Ankara Entre Batikent Eryaman La Lluna està tancada

Després que els treballs de perforació i els informes dels acadèmics van posar de manifest la problemàtica sobre el terreny, la Direcció General de l'EGO va actuar davant les intenses queixes de la ciutadania, a causa de que la velocitat i la comoditat dels desplaçaments es veuen afectades després de reduir el límit de velocitat del tren a 5 km. /h per a la seguretat dels passatgers.

D'acord amb les opinions i suggeriments dels acadèmics, entre el 129 d'agost i el 10 de setembre de 10 es substituirà la infraestructura del tram de la línia de 2022 metres, que s'ha emplenat incorrectament. Durant els treballs, hi haurà un trasllat d'autobús entre les estacions d'Eryaman 1-2 i Batıkent perquè els ciutadans no experimentin cap queixa, ja que no hi haurà cap operació a les estacions centrals d'Istanbul Road, Botanik, Mesa i Batı.

Un cop finalitzades les obres, l'explotació del tren a la comarca tornarà a oferir als ciutadans com a temps de viatge més segur, còmode i reduït.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar