Autoritat Reguladora Nuclear per a la contractació de 15 treballadors

Autoritat reguladora nuclear per a la contractació de treballadors
Autoritat Reguladora Nuclear per a la contractació de 15 treballadors

Treballar a l'Autoritat Reguladora Nuclear; En l'àmbit de les disposicions de la Llei del treball núm. 4857 i el Reglament sobre els procediments i els principis que s'han d'aplicar en la contractació de treballadors en institucions i organitzacions públiques, es contractarà 657 personal de neteja com a treballadors permanents a través de l'Agència d'Ocupació de Turquia ( İŞKUR) per ser contractat d'acord amb l'article 4/D de la Llei de funcionaris núm. 15.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS GENERALS

1. Complir les condicions especificades a l'article 657 de la Llei del Funcionari núm. 48.

2. Ser ciutadà turc, sense perjudici de les disposicions de la Llei núm. 2527 sobre la llibertat de professió i les arts dels estrangers dels nobles turcs, i l'ocupació en institucions públiques, privades o llocs de treball.

3. Haver complert 18 anys a partir del termini de presentació de sol·licituds. (Per néixer el 26.08.2004 o abans.)

4. No haver rebut pensió de jubilació, vellesa o invalidesa de cap entitat de la seguretat social.

5. Encara que siguin indults, els delictes contra la seguretat de l'Estat, els delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, els delictes contra la defensa nacional, els delictes contra els secrets d'Estat i espionatge, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsedat documental, abusament de confiança, fallida fraudulenta No ser condemnat per manipulació de la licitació, manipulació de l'actuació de l'actuació, blanqueig dels valors de la propietat derivats del delicte o contraban.

6. No haver estat destituït per cap motiu de les institucions i organismes públics del seu deure o professió.

7. Estar resident a la província on es va presentar la sol·licitud a partir de la data de la convocatòria.

8. Els aspirants que tinguin dret de prioritat a l'enviament d'un lloc de treball especificat a l'article 5 del Reglament de procediments i principis que s'han d'aplicar en la contractació de treballadors per a les institucions i organitzacions públiques, hauran de documentar la seva prioritat especificada en el paràgraf primer de l'esmentat article. No obstant això, aquest document per si sol no constituirà un dret a favor del sol·licitant d'inserció laboral.

9. Investigació de seguretat i/o investigació arxivística per tenir un resultat positiu.

MÈTODE DE SOL·LICITUD, LLOC I DATA

Les sol·licituds es faran en línia des del lloc web de l'Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR) entre el 22.08.2022 i el 26.08.2022.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar