Campanya de canvi d'oli de motor Eurorepar Car Service

Campanya de canvi d'oli de motor Eurorepar Car Service
Campanya de canvi d'oli de motor Eurorepar Car Service

Si bé la importància del manteniment dels vehicles per a aquells que fan plans de viatge llargs amb els seus vehicles torna a destacar en aquest període de calor abrasadora de l'estiu, l'oli de motor és un dels components més crítics del manteniment dels vehicles. En aquest context, Eurorepar Car Service; Ofereix l'oportunitat de canviar l'oli i el filtre d'oli amb preus a partir de 799 TL. Servei d'Automòbils Eurorepar; ofereix al consumidor un paquet de canvi d'oli que consta d'oli de motor i filtre d'oli amb una qualitat de servei superior i una garantia de peces i mà d'obra de 2 anys a preus atractius.

Aquells que vulguin rebre el servei de manteniment periòdic dels punts d'Eurorepar Car Service, que serveixen d'acord amb les recomanacions de les marques dels fabricants de vehicles, poden demanar cita en línia les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana. Parant atenció al canvi d'oli de motor i filtres en cada manteniment periòdic, Eurorepar Car Service ofereix servei de manteniment complint les normes pertinents perquè la garantia no es deteriori. En general, als punts de servei d'Eurorepar; S'ofereixen molts serveis com ara pneumàtics, bateria, embragatge, escapament, operacions de frens, controls de clima, farciment/descàrrega de gas i reparacions mecàniques. Amb el diagnòstic diagnòstic que ofereix, la marca també contribueix al servei de manteniment-reparació adequat per a cada marca de vehicle.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar