Ministeri de Joventut i Esports per contractar 1017 treballadors fixos

Conselleria de Joventut i Esports
Conselleria de Joventut i Esports

Llei del treball núm. 4857, Decret presidencial núm. 2 sobre personal general i procediment, Reglament dels procediments i principis que s'han d'aplicar en la contractació de treballadors a les institucions i organitzacions públiques, i el reglament dels procediments i principis que s'han d'aplicar a les institucions públiques i Organitzacions per a la contractació d'excondemnats o persones ferides en la lluita contra el terrorisme com a treballadors En el marc de les disposicions de l'Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR), un total de 767 treballadors permanents, 144 treballadors permanents, 106 treballadors permanents discapacitats i 1017 ex- Els condemnats, seran contractats en la professió de personal de neteja, la distribució del qual consta en la llista complementària, per ser contractats a l'Organització Provincial de la Conselleria de Joventut i Esports.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS D'APLICACIÓ

 • a) Complir les condicions especificades a l'article 657 de la Llei del funcionariat núm. 48.
 • b) Ser ciutadà turc, sense perjudici de les disposicions de la Llei núm. 2527 sobre la llibertat de professió i les arts dels estrangers de la noblesa turca i l'ocupació en institucions públiques, privades o llocs de treball.
 • c) Haver complert 18 anys (nascuts el 12.08.2004 o abans).
 • d) Encara que siguin indults, els delictes contra la seguretat de l'Estat, els delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, els delictes contra la defensa nacional, els delictes contra el secret d'Estat i l'espionatge, la malversació, l'extorsió, el suborn, el robatori, el frau, la falsedat documental, abús de confiança, fallida fraudulenta No ser condemnat per manipulació de la licitació, manipulació de l'actuació de l'actuació, blanqueig dels valors de la propietat derivats del delicte o contraban.
 • e) Complir les condicions previstes en la llei especial o altra legislació.
 • f) No ser privat de l'ús dels drets públics.
 • g) La investigació de seguretat i/o la investigació d'arxius es conclou positivament.
 • h) No percebre la pensió de jubilació, vellesa o invalidesa de cap entitat de la seguretat social.
 • i) No tenir una malaltia que li impedeixi l'exercici continuat de la seva funció.
 • j) No tenir obstacle per a la jornada completa i per torns.
 • k) Residir dins dels límits de la província on es trobi la plaça sol·licitada.
 • l) Complir el requisit de gènere per a la plaça sol·licitada.
 • m) Ser excondemnat tal com es defineix a la lletra a) del primer paràgraf de l'article 4 del Reglament sobre els procediments i principis que s'han d'aplicar a les institucions i organitzacions públiques per a la contractació d'excondemnats o accidentats que estiguin no incapacitat en la lluita contra el terrorisme, per als càrrecs permanents d'excondemnats,
 • n) Estar inhabilitat segons la definició de la lletra i) del primer paràgraf de l'article 3 del Reglament de procediments i principis que s'han d'aplicar a les institucions i organitzacions públiques per a llocs de treball fixos amb discapacitat,

MÈTODE DE SOL·LICITUD, LLOC I DATA

1) Els candidats que compleixin els requisits de la sol·licitud podran sol·licitar a través de l'enllaç "Job Seeker" a l'adreça d'Internet esube.iskur.gov.tr ​​entre el 08 i el 12 d'agost de 2022 iniciant sessió amb el seu número d'identificació TR i contrasenya. A més, les sol·licituds es poden fer des dels punts de servei i la línia Alo 170.

2) Cada candidat podrà presentar la sol·licitud a un lloc de treball de la llista publicada per l'Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR).

3) En les sol·licituds es tindrà en compte el primer domicili de liquidació de les persones inscrites en el Sistema de Padronament de la Població per Adreça. No s'admetran les sol·licituds dels candidats que traslladin la seva residència al lloc on s'atendrà la sol·licitud dins del termini de presentació de sol·licituds. Pel que fa al canvi de residència, es prendrà com a base la data d'empadronament a la Direcció de Població en la consulta realitzada des del Sistema de Padronament de Població per Adreça. Els candidats que canviïn de residència al lloc on s'ha d'atendre la sol·licitud, poden sol·licitar l'anunci corresponent si envien l'informe d'informació de l'adreça, que rebran de la Direcció de Població, a les unitats de l'Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR) dins de la període de sol·licitud.

4) No s'admetran sol·licituds que no s'ajustin als principis enunciats en aquesta convocatòria.

5) El propi candidat serà el responsable de fer el procés de sol·licitud lliure d'errors, complet i d'acord amb les qüestions assenyalades a la convocatòria.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar