El Ministeri de Sanitat contractarà 1356 treballadors permanents amb discapacitat

Ministeri de Salut
Ministeri de Salut

D'acord amb el que estableix el Ministeri de Sanitat, l'article 4857 de la Llei del treball núm. 30 i les seves disposicions relacionades i el Reglament dels procediments i principis que s'han d'aplicar a les institucions i organitzacions públiques en base a la citada Llei, 1.356 treballadors fixos. amb discapacitat seran contractats per ser contractats a les organitzacions centrals i provincials del Ministeri de Sanitat.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Els candidats han de llegir atentament les explicacions i les condicions de sol·licitud que s'indiquen en aquest text de l'anunci abans de completar el procés de sol·licitud. No s'han de presentar a les places convocades aquelles persones que no compleixin les condicions establertes en aquesta convocatòria. Els candidats seran responsables de les seves declaracions. Els candidats que facin declaracions falses, enganyoses o falses perdran tots els drets derivats de la col·locació.

Els candidats que compleixin totes les condicions especificades a l'anunci es poden presentar a l'adreça esube.iskur.gov.tr ​​de l'Agència d'Ocupació Turca (İŞKUR). 15/08/2022 – 19/08/2022 Podran fer les seves sol·licituds iniciant sessió electrònicament (en línia) entre dates.

En els tipus de serveis/ocupacions requerits per la nostra Conselleria, la contractació es farà a nivell provincial. En les sol·licituds es tindran en compte les adreces de les persones inscrites en el Sistema de Padronament de la Població per Adreça.

Els candidats només es presentaran a una de les posicions convocades.

D'acord amb la legislació disciplinària corresponent de les institucions i organismes públics, no s'han de presentar als llocs convocats els que siguin cessats del seu lloc de treball o professió i els que estiguin privats de drets públics. D'acord amb la legislació, no seran nomenats els que es trobin en aquesta situació.

Els candidats que sol·licitin el personal permanent amb discapacitat anunciat seran notificats al nostre ministeri per İŞKUR. Treballadors fixos que s'han de contractar, d'acord amb l'article 10 provisional del Reglament sobre els procediments i principis que s'han d'aplicar en la contractació de treballadors per a institucions i organitzacions públiques, incloses les prioritats, entre els sol·licitants notificats per İŞKUR, així com el nombre de llocs de treball vacants (nombre de places convocades) i el nombre original El candidat substitut serà determinat directament pel notari públic pel nostre Ministeri sense sotmetre's a examen.

La data i l'hora del sorteig, el lloc del sorteig, els resultats del sorteig, les llistes de candidats principals i suplents, la informació i documents sobre el nomenament i qualsevol altra convocatòria s'anunciaran a la pàgina web de la Direcció General. de Serveis de Gestió, yhgm.saglik.gov.tr, no es farà cap notificació per escrit als candidats per això i aquest anunci substituirà la notificació.

Dret a designar com a principals candidats als càrrecs convocats pel nostre Ministeri kazanEs revisaran els documents que són la base de l'encàrrec. No seran nomenats els aspirants que no tinguin els requisits exigits per al seu nomenament i els que hagin fet declaracions falses, enganyoses o falses i s'hagin situat en les seves preferències. Encara que es faci de manera involuntària, s'anul·laran els tràmits d'assignació. No seran nomenats els aspirants que no presentin la documentació requerida en el termini previst, encara que reuneixin les titulacions i les condicions pròpies dels llocs de treball als quals estan destinats.

Aspirants que no hagin presentat la documentació requerida en el termini/que no s'hagin sol·licitat, entre els que s'han col·locat inicialment com a resultat del sorteig notarial; Aquells que sol·licitin dins del termini però no compleixin els requisits de sol·licitud; Els que hagin estat nomenats i no hagin iniciat/renunciat al seu càrrec en el termini oportú (excepte els que no puguin començar les seves funcions per naixement, malaltia, servei militar, etc.); Els que no comencin a treballar després que s'entengui que no compleixen les condicions per al seu nomenament; els que van començar a treballar però no reunien les condicions per al seu nomenament posterior; D'acord amb el que disposa l'article 15 del Conveni Col·lectiu d'Empresa, es poden nomenar aquells els quals s'extingeixin els contractes en un període de prova d'un mes i aquells els que s'extingeixin durant el període de prova, a partir de la persona de la primera fila de la reserva. llista, que compleixin les condicions requerides.

No constituirà dret a favor de la persona sol·licitant en l'esmentada col·locació la previsió en la frase «prioritat en l'enviament a la feina» especificada a l'article 5 del Reglament de procediments i principis que s'han d'aplicar en la contractació de treballadors a les institucions i organitzacions públiques. .

Actualment, no s'han de presentar a les places convocades aquells que treballin com a treballadors fixos a les organitzacions centrals i provincials del Ministeri de Sanitat. Els candidats que sol·licitin sense indicar que estan treballant malgrat que s'indica a l'article 2 d'aquest text de la convocatòria no seran presos al sorteig encara que İŞKUR els comuniqui els seus noms al nostre ministeri.

No s'han de presentar a les places convocades els que rebin pensions de jubilació, vellesa o invalidesa de qualsevol entitat de la seguretat social. D'acord amb la legislació, no seran nomenats els que es trobin en aquesta situació.

Els candidats hauran d'acreditar la seva discapacitat amb un informe de la junta mèdica per a persones amb discapacitat, obtingut de les institucions sanitàries autoritzades d'acord amb la legislació corresponent.

Es demanarà als candidats que facin constar la seva discapacitat i un informe de la junta sanitària en què consti que no hi ha cap obstacle per treballar com a treballador.

Els candidats nomenats a llocs de personal fixos seran contractats amb el salari mínim legal.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar