El municipi d'Arnavutköy contractarà agents i tècnics de seguretat

Municipi d'Arnavutkoy
Municipi d'Arnavutkoy

El municipi d'Istanbul Arnavutköy ha publicat una nova oferta de feina a l'Agència d'Ocupació Turca per a la contractació de guàrdies i tècnics de seguretat entre el 08 i el 12 d'agost de 2022. Segons l'anunci a la pàgina d'ofertes de feina d'İŞKUR d'İŞKUR, es contractarà personal d'entre 18 i 55 anys, almenys graduats de primària, per ser assignat al municipi d'Istanbul Arnavutköy.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Els candidats que vulguin sol·licitar una oferta de feina del municipi d'Arnavutköy han de sol·licitar en línia a l'adreça "info@arasarnavutkoy.com.tr" i les sol·licituds continuaran fins al final de la jornada laboral del 12 d'agost de 2022. Els candidats que es considerin aptes com a conseqüència de les sol·licituds seran convocats per a una entrevista.

Els candidats que es presentaran a l'anunci de feina oficial publicat per l'Ajuntament d'Arnavutköy han de complir les condicions següents. Els aspirants que es considerin aptes com a conseqüència de les sol·licituds a formular seran nomenats com a personal fix dins el municipi. Les condicions de sol·licitud de les professions a cursar són les següents;

CONDICIONS D'APLICACIÓ D'OFICIAL DE SEGURETAT

En l'àmbit del que disposa el Decret llei núm. 696

  • Com a mínim graduat en secundària
  • La seva dicció és correcta
  • Alta capacitat de comunicació
  • resident a Istanbul
  • D'acord amb la Llei de Seguretat Privada núm. 5188, es contractarà personal amb DNI de Seguretat.

CONDICIONS DE SOL·LICITUD DEL TÈCNIC

En l'àmbit del que disposa el Decret llei núm. 696

  • Almenys graduat de primària
  • Formació en fontaneria mecànica i formació en instal·lació mecànica,
  • Es contractarà 1 personal masculí resident a Istanbul.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar