El municipi metropolità d'Ankara licita la demolició de les torres TOGO

El municipi metropolità d'Ankara arriba a la licitació de demolició de torres TOGO
El municipi metropolità d'Ankara licita la demolició de les torres TOGO

El municipi metropolità d'Ankara va prendre mesures pel que fa a TOGO Towers, que s'ha convertit en el centre de reclamacions de lloguer i s'ha convertit en el símbol del lloguer.

Després de la decisió de la 6a Cambra del Consell d'Estat per unanimitat de reduir les torres a 1,50 precedents el mes passat, ABB sortirà a licitació per a la "Demolició de Torres TOGO per a materials de reciclatge" l'1 de setembre de 2022.

Es va prendre una nova decisió sobre les Torres TOGO, que el 2019 van ser segellades pel municipi metropolità amb una decisió judicial per irregularitats en el canvi de zona i mostrades com a símbol de lloguer.

El municipi metropolità d'Ankara va prendre mesures després que l'objecció formulada pel Consell d'Estat contra la decisió de "reduir el precedent d'1,50" pel que fa a TOGO Towers a l'Assemblea ABB fos definitivament rebutjada. Es convocarà un concurs d'enderrocament de la construcció, que s'ha incrementat de 20 mil metres quadrats a 120 mil metres quadrats amb precedents ocults.

DESTRUYA TENDER ÉS EN DIRECTE

L'1 de setembre de 2022, a les 14.00 hores, el Departament d'Afers Científics sortirà a licitar per als "Treballs de demolició de les torres de TOGO per a materials de reciclatge" al Saló del Consell del primer pis del municipi metropolità d'Ankara.

La licitació es retransmetrà en directe per ABB TV amb els comptes socials del Municipi Metropolità.

Sobre el tema, els responsables d'ABB van afirmar que només s'aplicaran decisions judicials en tots els processos de TOGO Towers, que s'han convertit en el símbol del lloguer, com ha estat fins ara.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar