Nou informe cibernètic de STM: "Els telèfons intel·ligents poden ser atacats cibernètics quan estan apagats"

El nou informe cibernètic dels telèfons intel·ligents STM pot ser atacat cibernètic fins i tot quan estigui apagat
Nou informe cibernètic de STM "Els telèfons intel·ligents poden ser atacats cibernètics quan estan apagats"

STM ThinkTech, que cobreix el segon trimestre d'aquest any Informe d'estat de les amenaces cibernètiquesva anunciar això. Subratllant que els atacs cibernètics contra els telèfons intel·ligents han augmentat recentment, es va assenyalar que els dispositius iPhone poden estar exposats a atacs cibernètics fins i tot quan estiguin apagats.

El Centre de Pensament Tecnològic de STM "ThinkTech", que ha signat importants projectes i productes nacionals en l'àmbit de la ciberseguretat a Turquia, ha anunciat el seu nou Informe sobre l'estat de les amenaces cibernètiques d'abril a juny de 2022. L'informe, que cobreix el segon trimestre del 2022, té 8 temes.

Un dispositiu iOS tancat pot ser atacat cibernèticament

Telèfons intel·ligents; Conté moltes dades personals com ara correu electrònic, xarxes socials, comptes bancaris i informació d'adreça. Si bé els atacs cibernètics als telèfons han aparegut recentment, els atacants recorren a molts mètodes diferents per capturar dades personals. En els atacs per telèfon, s'intenta capturar dades mitjançant enllaços als missatges de les xarxes socials o accedir ràpidament a les dades mitjançant atacs de pesca per correu electrònic.

A l'informe, que es va centrar en una investigació sobre telèfons iPhone a Alemanya, es va destacar que els sistemes importants continuen actius fins i tot quan el dispositiu està apagat. A l'informe, que afirmava que les aplicacions actives amb la funció d'ubicació als telèfons porten algunes situacions negatives, "Per exemple, un xip Bluetooth que s'executa quan els dispositius iOS estan apagats pot permetre que s'instal·li programari maliciós. LPM (mode de baix consum) és funcional quan els dispositius iOS estan apagats. Fins i tot si un dispositiu iOS està apagat, l'aplicació "Troba el meu iPhone" està activa quan es perd. Els investigadors diuen que "Troba el meu iPhone" és com un dispositiu de seguiment actiu, que suposa un perill.

És possible prevenir un ciberatac abans que passi!

El tema del període de l'informe va ser la importància de la intel·ligència sobre amenaces cibernètiques. La intel·ligència sobre amenaces cibernètiques permet la identificació proactiva de les amenaces i el desenvolupament de mecanismes de defensa contra elles combinant, correlacionant, interpretant i analitzant les dades recollides sobre possibles amenaces a la ciberseguretat. L'augment de l'ús d'Internet provoca l'augment dels actors d'amenaça i les empremtes que deixen. Per aquest motiu, l'anàlisi de les dades d'intel·ligència d'amenaces és cada cop més difícil. L'informe se centra en OpenCTI, una de les plataformes d'intel·ligència d'amenaces cibernètiques de codi obert, cridant l'atenció sobre la necessitat creixent de programes automatitzats. Gràcies a la informació d'intel·ligència obtinguda, es destaca que s'hauria d'establir OpenCTI i plataformes similars per tal de prevenir els ciberatacs abans que es produeixin.

La majoria dels ciberatacs provenen de l'Índia i els Estats Units

Dades dels sensors Honeypot propis de STM; També va revelar els països on es van recollir més ciberatacs. Durant els mesos d'abril, maig i juny de 2022, es van reflectir un total de 8 milions 65 mil 301 atacs als sensors Honeypot de STM. El país amb més atacs va ser l'Índia amb 1 milió 629 mil atacs, mentre que els EUA van ocupar el segon lloc amb 897 mil atacs. Aquests països són respectivament; Van seguir Turquia, Rússia, Vietnam, Xina, Mèxic, Japó, Taiwan i Brasil. A l'informe, que afirmava que hi va haver un gran augment en la quantitat d'atacs entrants en comparació amb els tres mesos anteriors, es va assenyalar que això va ser causat per l'augment de les activitats dels actors constants d'amenaça juntament amb la guerra entre Rússia i Ucraïna.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar