El pioner de la química de Turquia GEBKİM OSB confiat als drones impulsats per la intel·ligència artificial

El pioner de la química de Turquia GEBKIM OSB confiat als UAV impulsats per la intel·ligència artificial
El pioner de la química de Turquia GEBKİM OSB confiat als drones impulsats per la intel·ligència artificial

El projecte 'Emergency Response Software', que porta 18 mesos funcionant per tal de prevenir possibles accidents i incendis i minimitzar els efectes ambientals, socials i econòmics de les emergències, va ser encarregat per GEBKİM, la primera OIZ especialitzada en química de Turquia. Gràcies al programari, que va ser guardonat amb el primer premi en la categoria de Salut i Seguretat Laboral als Premis Common Futures organitzats per TİSK, els vehicles aeris no tripulats que patrullaran la regió de manera autònoma processaran les dades que observen i les transmetran al centre de comandament. . Els UAV transmetran automàticament qualsevol situació negativa que detectin a les unitats corresponents.

Els estudis sobre seguretat i salut laboral augmenten a la regió de Màrmara, que és la locomotora industrial de Turquia. Coneguda per ser la primera zona industrial organitzada especialitzada de Turquia en el camp de la química, GEBKİM OSB també ha llançat el "Pas innovador per a l'acció urgent a la indústria química: programari de resposta a emergències" que desenvolupa des de fa 18 mesos aprofitant el avantatges que ofereixen els desenvolupaments tecnològics. A la reunió celebrada a la Sala de Conferències GEBKİM OIZ, els beneficiaris del projecte, la Presidència de Gestió de Desastres i Emergències (AFAD) i altres representants de la zona industrial organitzada es van presentar tota la feina feta durant el projecte.

“TENIM ÈXIT IMPLEMENTAR EL PROCÉS DE DIGITALITZACIÓ A TOTES LES ÀREES DE LA NOSTRA OIZ”

Fent avaluacions sobre la implementació del programari de resposta a emergències i afirmant que és una de les OIZ líders i exemplars de Turquia amb l'ecosistema creat per GEBKİM, el president de la junta de GEBKİM, Vefa İbrahim Araç, va dir: "Sempre pretenem actuar amb el principi de ciutat, humà i medi ambient en el nostre treball. Amb aquesta finalitat, ens esforcem per activar estudis que contribueixin a l'economia del nostre país dins del nostre ecosistema que protegeix el treball humà, d'una manera compatible amb el medi ambient. Amb el nostre projecte Emergency Response Software, que pretenem prevenir possibles accidents, hem aconseguit implantar el procés de digitalització a totes les àrees de la nostra OIZ des de les nostres fàbriques. Tenint en compte els avantatges que ens ofereix el poder de la tecnologia, estem orgullosos de realitzar un projecte realitzat per primera vegada a Turquia”. feia servir les frases.

Els drones es mouran de manera autònoma AMB INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL

Dins l'àmbit del projecte recolzat per la Unió Europea i el Ministeri de Treball i Seguretat Social, els vehicles aeris no tripulats que actuaran de manera autònoma amb intel·ligència artificial sobre el GEBKİM OSB evitaran possibles accidents i garantiran que els incendis es puguin intervenir abans que creixin.

EN CAS D'EMERGÈNCIA, AVISARÀ AUTOMÀTICAMENT A LES ORGANITZACIONS RELACIONADAS

Les dades dels drones, que controlaran GEBKİM OIZ, especialment a les zones de risc, les 7 hores del dia, es recolliran al centre de comandament. En cas de possible perill, el sistema avisarà automàticament les institucions públiques com els Bombers, l'AFAD, les Unitats Sanitàries i el Centre Nacional de Verí, i avisarà les autoritats de la fàbrica a través de l'aplicació mòbil.

FORMACIÓ IMPARTIDA A 2 MIL PERSONES

Per tal que el sistema funcioni de manera eficient en el període de 18 mesos des de la seva instal·lació fins al procés d'activació, tots els equips d'emergència de GEBKİM i de les empreses participants van rebre primers auxilis bàsics, formació d'emergència, avaluació del risc d'incendi, vessament i fuites de productes químics i resposta al foc. formació en temes de gran importància en la indústria química. . Les capacitats individuals i institucionals d'empresaris i empleats s'han incrementat com a conseqüència de la formació impartida a unes 12 persones amb el programa que consta de 3 títols formatius i 2 seminaris. Abans de la posada en marxa del programari, es van realitzar proves pilot i exercicis del sistema 3 vegades dins del cos de GEBKİM OSB.

ELS ALUMNES TAMBÉ ESTÀ INCLÒS AL PROJECTE

Dins de l'àmbit del projecte, més de 400 estudiants van rebre formació en consciència de desastres i emergències a l'escola secundària tècnica i professional d'Anatòlia GEBKİM de Dilovası, propietat de la Fundació GEBKİM Educació, Recerca i Salut, que crearà la mà d'obra qualificada del futur. a la indústria química.

LES DADES OBTENIDAS EN 18 MESOS ES HAN INTEGRADA AL SISTEMA

Es va fer una visita de camp a 40 empreses que operen a GEBKİM OIZ, juntament amb els experts tècnics de l'equip del projecte, per tal de determinar les estructures i els preparatius d'emergència, per analitzar l'anàlisi de la situació, l'avaluació de riscos i els plans d'emergència. En l'àmbit de la cooperació amb les OIZ veïnes, l'equip del projecte va visitar els cossos de bombers de 8 zones industrials organitzades. Les dades obtingudes d'aquests estudis es van integrar al sistema per tal d'assegurar una coordinació efectiva a tota l'OIZ en cas d'emergència.

TİSK VA ENTRAR EL PRIMER PREMI EN LA CATEGORIA DE SALUT I SEGURETAT OCUPACIONAL

El projecte Emergency Response Software va ser considerat mereixedor del primer premi en la categoria "Salut i seguretat en el treball" als Premis Common Futures organitzats per la Confederació de Sindicats d'Empresaris Turcs.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar