El president Erdogan repeteix la demanda ferroviària de Denizli

El president Erdogan va repetir la demanda ferroviària de Denizli
El president Erdogan repeteix la demanda ferroviària de Denizli

Plataforma Denizli, president de la Cambra de Comerç de Denizli (DTO), Uğur Erdoğan sözcüva celebrar la primera reunió del nou mandat a l'edifici de serveis de la DTO. En la seva avaluació de la reunió, el president Erdoğan va dir: "A la nostra reunió, vam discutir què hauríem de fer per la nostra ciutat i els sectors aquest mandat i vam determinar la nostra agenda prioritària. Gràcies als membres de la nostra plataforma que van participar i expressar les seves opinions. Continuarem treballant pel nostre denominador comú, Denizli, amb totes les nostres forces, de la mà”, ha dit.

Les cambres professionals i les organitzacions no governamentals que són membres de la Plataforma d'Industrials, Comerciants i Empresaris de Denizli, coneguda com a Plataforma Denizli en públic, es van reunir a la sala de reunions de l'edifici de serveis de la DTO. La primera reunió del nou mandat, el nou mandat SözcüEs va celebrar sota la direcció d'Ugur Erdogan, president del Consell d'Administració de DTO. Període SözcüEn el discurs d'obertura de la reunió, Erdoğan va agrair la participació dels membres de la plataforma. Erdoğan va dir: "Esperem que sempre hi hagi una àmplia participació per tal de fer que la Plataforma Denizli sigui més eficaç, competent i més forta en aquest període. Quan no ho és, es fa difícil resoldre fins i tot els problemes més petits. Si volem una plataforma sòlida, cal que hi hagi un bon compromís. Estem oberts a totes les idees. Aquest terme m'agradaria procedir d'una manera una mica diferent. Volem expressar tots els temes que passaran a l'ordre del dia en aquesta plataforma, junts als llocs necessaris. Sigui quin sigui el tema que es parli de la nostra ciutat, ara agafarà la bossa de la plataforma a la mà, anirà als llocs i autoritats corresponents i ho explicarà. Crec que serem més efectius si aquest és el cas. Per exemple, si el ministeri corresponent és Transports, anirem al ministeri de Transports amb el cap i explicarem els nostres problemes. Si està relacionat amb el comerç, anirem al Ministeri de Comerç, si està relacionat amb l'agricultura, anirem al Ministeri d'Agricultura. Si fem això, crec que podem ser més efectius. Ens ho va comunicar abans de la reunió perquè el tema dels vols d'avió estigués a la nostra agenda. A més, en aquest procés voldríem resoldre el problema del transport ferroviari de Denizli, que vull posar a l'ordre del dia. Ho hem afirmat moltes vegades a tot arreu; També el vam portar al nostre president. Espero que transmetem aquest assumpte al nostre ministre de Transports el més aviat possible... El nostre ferrocarril és la nostra única línia, especialment fins a Aydın-Selçuk; mirarem la manera d'invertir ràpidament un doble error per una vegada. Un cop més, com a Plataforma Denizli, tractarem aquest tema i prendrem una decisió i ens detendrem, sobretot per tal de facilitar l'accés directe als ports, sense cap transbord", ha dit.

ANNULEN LES SEVES OPINIONS D'UN PER A

Després del discurs del president del Consell d'Administració de la Cambra de Comerç de Denizli, Uğur Erdoğan, altres representants d'ONG també van expressar la seva opinió sobre diferents temes.

ERDOĞAN: ENS VA MOLT PER LES NECESSITATS I EXPECTATIVAS DEL NOSTRE DENİZLİ

Període de la plataforma Denizli SözcüEn la seva avaluació de la reunió, Uğur Erdoğan va dir: "La nostra Plataforma Denizli ha completat la primera reunió del seu nou mandat. Va decidir la seva agenda prioritària i què havia de fer. La nostra plataforma, punt SözcüContinuarà transmetent el que es necessita en tots els àmbits, des del transport fins al turisme, de la indústria a l'agricultura, actuant com a conjunt a la nostra divisió. Les nostres organitzacions no governamentals, membres de la nostra Plataforma Denizli, es van mobilitzar per les necessitats i expectatives de Denizli. Cada pas que farem a partir d'ara serà arribar al millor i més bonic com més aviat millor. Traslladarem els problemes i prioritats de la nostra ciutat a tots els llocs rellevants tan aviat com sigui possible.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar