El telefèric de 120 milions de lires es va convertir en un problema per al municipi de Beşikdüzü

Million Lira Ropeway Resoldre problemes del municipi de Besikduzu
Million Lira Ropeway Resoldre problemes del municipi de Besikduzu

El telefèric, que va ser construït per l'antic alcalde d'AKP, Orhan Bıçakçıoğlu, al districte de Beşikdüzü de Trebisonda, amb un cost de 120 milions de lires, s'ha convertit en un problema per al municipi on treballa l'alcalde de CHP.

Segons la notícia d'Elif Çavuş de SÖZCÜ;“El telefèric construït durant el mandat de l'alcalde de l'AKP Orhan Bıçakçıoğlu al districte de Beşikdüzü de Trebisonda ha estat un desastre per al municipi de Beşikdüzü, que va passar al CHP. El telefèric, que va costar 120 milions de lires, es va construir amb un préstec de 35 milions de lires d'Iller Bank i recursos propis del municipi.

El telefèric més llarg del mar Negre, amb una longitud de 3 metres, va començar el servei l'any 6. El contracte de treball de GİZTAŞ es va rescindir l'octubre de 2018 perquè no podia complir les seves obligacions en el contracte. El telefèric, que porta només 2020 anys en servei, va romandre en mans de l'ajuntament de CHP.

EL MUNICIPI METROPOLITÀ NO ACEPTA

L'alcalde Ramis Uzun volia traslladar el telefèric al municipi metropolità de Trebisonda, però el municipi no va acceptar.

La licitació per a la finalització de la construcció de les instal·lacions comercials existents al centre esportiu i turístic de la natura de Beşikdağ i el seu funcionament durant 3 anys el 2022 d'agost de 29, juntament amb la instal·lació del telefèric, va provocar una decepció.

No hi va haver participació en la licitació, que es va emetre amb un preu anual de lloguer d'1 milió 800 mil, inclosos tots els ingressos per serveis. L'ajuntament va trobar la solució per millorar les condicions en el contracte de licitació.

CONVENI DE LICITACIÓ MILLORA

SÖZCÜ ha arribat a tots els detalls del nou contracte. L'empresa, que entrarà en licitació, destinarà aproximadament 20 milions de dòlars per a la finalització de les inversions. L'arrendatari pagarà un lloguer anual total de 100.000,00-TL (cent mil lires turques).

En cas que els trams comercials existents als edificis de l'estació inferior i superior de la instal·lació del telefèric siguin explotats pel licitador, el deu per cent (1%) de la xifra de negocis obtinguda entre l'31 de gener i el 10 de desembre, a partir de l'inici de l'operació, serà es pagarà a l'administració a més del lloguer anual.

Si les instal·lacions comercials existents situades a l'est i l'oest de la zona de la subestació de la instal·lació del telefèric són arrendades a tercers pel Licitador, el trenta-cinc per cent (3%) del preu del lloguer es pagarà al administració a més del lloguer anual fins al final de la jornada laboral el dia 35 del mes següent al mes en què es cobra el lloguer.

El percentatge que es determinarà a la licitació, sempre que no sigui inferior al 25%, sobre la suma dels ingressos de la instal·lació del telefèric (ingressos de la taxa d'entrada, ingressos de publicitat i aparcaments, etc.), s'abonarà a l'administració. a més del lloguer anual.

En aquestes condicions de la licitació, si es fa un contracte amb un licitador, el municipi de Beşikdüzü té previst generar uns ingressos de 5 TL durant els primers 33.172.675,00 anys.

“VOLEN; COM RUINA EL TELEFON, FALLA EL MUNICIPI DE CHP”

L'alcalde de Besikdüzü, Ramis Uzun, que s'ha convertit en l'objectiu de les fletxes de crítiques sobre el telefèric, va dir que alguns membres del consistori intenten desgastar el municipi de Beşikdüzü pel telefèric i el CHP sobre el municipi amb l'ajuda dels mitjans de comunicació.

Al·legant que la construcció del telefèric va ser un error, Uzun va dir:

“Sense resoldre els problemes primaris de Beşikdüzü, amb una retòrica populista, es va construir un gran projecte de telefèric en préstec al municipi. Fa anys que no entra ni un cèntim a les arques del municipi de l'Iller Bank pel préstec i els interessos de 35 milions de lires. Vam viure moments en què no podíem pagar els sous del personal.

El telefèric, que es va construir de manera imprevista i no programada, no va beneficiar sinó perjudicar el nostre districte. Si el que van fer fos un projecte molt raonable, de totes maneres no hauria arribat a això, sens dubte tindria un comprador. El conseller de l'MHP, que va denunciar davant la premsa que “no hi havia participació en el concurs”, acusant-nos d'incompetència, va votar en contra del nou contracte de licitació que havíem votat a l'ajuntament.

Quina mena de deshonestedat és aquesta. Ells volen; Que el telefèric es podrigui, no hi hagi servei a Beşikdüzü, que falli el municipi de cogeneració. Creiem que superarem aquesta feina que s'ha deixat com un llast a les nostres espatlles”.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar