Últim minut! S'han anunciat els resultats de la col·locació YKS! Resultats de pràctiques universitàries Consulta OSYM

S'han anunciat els resultats de les pràctiques YKS d'última hora Consulta sobre els resultats de les pràctiques a la universitat
Últim minut! S'han anunciat els resultats de la col·locació YKS! Consulta de resultats de pràctiques universitàries

La presidència del Centre de mesura, selecció i col·locació (ÖSYM) va anunciar que els resultats de les pràctiques de l'examen d'instituts d'educació superior (YKS) 2022 es van anunciar al lloc web d'ÖSYM. Els resultats de la posició YKS es van anunciar a la pàgina de resultats d'ÖSYM. Aquí teniu els detalls de la consulta de resultats de preferències d'ÖSYM YKS a la pàgina de resultats d'ÖSYM... Quan és la matrícula a la universitat el 2022?

En la declaració de la Presidència de l'OSYM, "d'acord amb els resultats de l'YKS 2022, d'acord amb les preferències rebudes dels candidats, s'han completat els procediments centrals de col·locació als programes d'educació superior 2022-YKS.

Els candidats podran conèixer els resultats de les pràctiques amb els seus números d'identificació TR i contrasenyes de candidat a l'adreça d'Internet d'ÖSYM el 15 d'agost de 2022.

Per a l'adreça de resultats d'ÖSYM Feu CLIC

Quan és la matrícula universitària 2022?

Dret a inscriure's en un programa basat en els resultats de YKS kazanEl procés d'inscripció dels candidats es realitzarà entre el 22 i el 26 d'agost de 2022. Les dates de registre electrònic dels candidats seran entre el 22 i el 24 d'agost de 2022.

Els resultats de la plaça s'anunciaran als candidats a través d'Internet (sonuc.osym.gov.tr). El document de resultats no s'imprimirà ni s'enviarà a les adreces dels candidats. Els anuncis i la informació dels resultats al lloc web serviran de notificació als candidats. Per als candidats col·locats en universitats de l'estranger, es lliurarà una carta on s'indiqui el programa al qual s'incorporen quan sigui necessari i a petició del candidat.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar