Gran descompte en els preus de la gasolina i el dièsel a partir d'aquesta nit

Gran descompte en els preus de la gasolina i el dièsel a partir d'aquesta nit
Gran descompte en els preus de la gasolina i el dièsel a partir d'aquesta nit

La tendència a la baixa del petroli Brent de les últimes setmanes continua reflectint-se en els preus dels carburants. Segons la informació obtinguda de fonts properes al sector, s'està produint una gran rebaixa dels preus de la gasolina i el gasoil.

El preu del petroli Brent, que té un efecte directe sobre els preus dels combustibles de Turquia, ha tingut una tendència a la baixa recentment. El petroli Brent, que ahir va caure als nivells més baixos dels darrers 6 mesos, també va comportar un descompte en els preus del combustible.

Segons la informació obtinguda de fonts properes al sector, es preveu que hi hagi un descompte de 2 lires i 23 cèntims en el preu del litre de la gasolina i 1 lira i 15 cèntims en el preu del litre del gasoil, efectiu a partir d'aquesta nit.

Amb el descompte, el preu del litre de la gasolina serà d'uns 20 TL durant molt de temps.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar