Gran suport de la Comissió Europea al projecte Environmentally Friendly de BMC

Gran suport de la Comissió Europea al projecte Environment Friendly de BMC
Gran suport de la Comissió Europea al projecte Environmentally Friendly de BMC

El projecte respectuós amb el medi ambient de BMC es va considerar digne de suport dins de l'àmbit del "Programa Horizon Europe", el programa d'R+D i innovació més gran del món finançat per civils i recolzat per la Unió Europea. BMC va rebre la puntuació més alta de la Comissió Europea amb el seu projecte ESCALATE (Powering EU Net Zero Future by Escalating Zero Emission HDVs and Logistic Intelligence), que té com a objectiu solucions netes i competitives per a tots els modes de transport sota l'epígraf de clima, energia i mobilitat.

Es dissenyarà un tractor respectuós amb el medi ambient amb una autonomia de 800 Km i es produirà el seu prototip

Amb el projecte, es preveu reduir la dependència dels combustibles fòssils com la gasolina i el dièsel, que s'utilitzen tradicionalment en vehicles comercials pesants, utilitzant fonts d'energia netes i arribar a zero emissions. Es pretén que el tractor BMC respectuós amb el medi ambient, que es desenvoluparà conjuntament amb tots els agents implicats en el projecte, assoleixi una autonomia de 800 km.

L'objectiu és assolir les emissions zero en els vehicles pesants

Es desenvoluparan conceptes innovadors en tres àmbits principals per tal d'aconseguir zero emissions en els vehicles pesants de càrrega del projecte. Aquests conceptes permetran que el vehicle tingui sistemes d'infraestructura molt més eficients i rendibles. També constarà de sistemes de gestió digitals i basats en intel·ligència artificial que tinguin en compte el disseny de sistemes d'infraestructures de càrrega ràpida i compatibles amb la xarxa i la capacitat, disponibilitat i velocitat de les flotes. Així, es crearà un ecosistema sostenible assolint valors d'emissions zero en el sector del transport de càrrega pesada.

Projecte global multipartner

Sota la coordinació de TÜBİTAK, amb el suport de FEV Germany i la Universitat de Surrey, el projecte, que inclou 37 parts interessades d'arreu del món, començarà el gener de 2023.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar