Ha començat el compte enrere per al projecte del telefèric Dream Ferhat Hill d'Amasya

Ha començat el compte enrere per al projecte del telefèric Dream Ferhat Hill d'Amasya
Ha començat el compte enrere per al projecte del telefèric Dream Ferhat Hill d'Amasya

Ha començat el compte enrere per al projecte del Telefèric, que s'implementarà amb els esforços i esforços de l'alcalde d'Amasya, Mehmet Sarı, que augmentarà el potencial turístic de la ciutat.

Els equips del municipi d'Amasya van fer la zona on s'implantarà el projecte del telefèric, que té com a objectiu augmentar el potencial turístic d'Amasya, enfortir l'economia i la promoció d'Amasya i arribar al turó de Ferhat, on es pot veure panoràmicament la ciutat, a punt per al projecte. S'espera que el projecte del telefèric de l'alcalde d'Amasya Mehmet Sarı, que compleix les seves promeses amb els ciutadans, es licitarà aviat. A més del telefèric, que està previst que tingui un cost estimat de 7 milions d'euros (130 milions de TL), es preveu un pressupost estimat de 100 milions de TL per a les zones de reforç social del passeig.

En la declaració escrita feta per l'Ajuntament d'Amasya; El sistema del telefèric, que s'iniciarà des de l'aparcament obert municipal i finalitzarà al cim de la muntanya Ferhat, es construirà sobre una superfície de 380 decares i es construirà amb una longitud de 1553 metres, és de tipus góndola. , té una vista panoràmica pensada per a 8 persones, 22 cabines i té la capacitat de transportar 1000 persones per hora. Es va indicar que el projecte inclou l'àrea de promoció de Ferhat i Şirin, via de vehicles, quioscs, amfiteatre, parcs infantils, sales de pregària, restaurant rural, cafè rural, terrasses paisatgístiques, aparcament, piscines ornamentals i passeigs per a vianants.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar