L'èxit del sistema electrònic de control del formigó és un exemple per al món

L'èxit del sistema electrònic de seguiment del formigó és un exemple per al món
L'èxit del sistema electrònic de control del formigó és un exemple per al món

El "Sistema Electrònic de Monitorització del Formigó" (EBIS) amb un xip desenvolupat pel Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic ha estat pres com a exemple per molts països del món. EBIS, que es va desenvolupar principalment per controlar la qualitat del formigó en la producció d'edificis d'una manera que protegeixi la vida i la seguretat de la propietat davant de desastres, també va ser premiat en molts camps.

El Sistema Electrònic de Monitorització del Formigó (EBIS), desenvolupat pel Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic, ha estat pres com a exemple per molts països per la manca d'un sistema de monitorització amb aquestes característiques a tot el món i per l'èxit del sistema. EBIS, que es va desenvolupar principalment per controlar la qualitat del formigó en la producció d'edificis d'una manera que protegeixi la vida i la seguretat de la propietat davant de desastres, també va ser premiat en molts camps.

Amb l'EBIS, que va ser implementat pel Ministeri l'any 2018, es determina el compliment de la classe de formigó i els estàndards especificats en el projecte de construcció, i durant l'abocament del formigó, també es verifica si els agents compleixen les seves funcions. Amb aquest sistema, el formigó utilitzat en els edificis s'identifica mitjançant la tecnologia d'identificació per radiofreqüència (RFID). kazanes proporciona el cost. A més, es realitzen experiments de laboratori amb dispositius d'assaig de formigó dissenyats per evitar la manipulació a tot el país.

xips RFID; Es va provar a Afyon, Düzce i Karaman, i es va seleccionar un model de xip amb alta resistència a l'impacte.

En el comunicat del Ministeri, en què s'indica que es determinen xips RFID amb diferents tipus, models i característiques que s'utilitzaran segons l'estructura del formigó; Es va informar que aquests xips es van provar a les províncies d'Afyon, Düzce i Karaman, i es va seleccionar el model de xip amb alta resistència a l'impacte.

Es va indicar que amb la finalització del procés d'R+D del Projecte EBIS, el 4 de febrer de 2018 es va signar un Protocol de Cooperació entre el Ministeri de Medi Ambient, Urbanització i Canvi Climàtic i la Presidència d'Indústria de Defensa.

Es van realitzar estudis pilot a Eskişehir mitjançant la producció de dispositius 100% nacionals i nacionals per part d'AselsanNet.

En el comunicat, el projecte és 100 per cent nacional i nacional d'AselsanNet; Es va assenyalar que es van dur a terme estudis pilot a Eskişehir mitjançant la producció d'un prototip de dispositiu de trituració de formigó amb característiques com ara lectors RFID, càmeres IP, Mini PC, mòdem GSM, font d'alimentació ininterrompuda i Smart Lock.

En el comunicat, s'indica que s'han produït 650 aparells d'assaig de formigó amb l'èxit del prototip, i s'ha destacat que la instal·lació i el calibratge s'han dut a terme de manera gratuïta en laboratoris autoritzats pel Ministeri.

En el comunicat, s'indica que es van preparar diversos programaris perquè els usuaris accedeixin fàcilment al sistema, i es subratlla que es va establir un centre de dades per preservar les dades que s'han d'obtenir del programari i que funcionaria com un centre de recuperació de desastres. per tal de recuperar aquestes dades en cas de catàstrofe natural.

En el comunicat s'indica que s'han organitzat diverses formacions per al personal i funcionaris que treballen a l'Organització Provincial del Ministeri arreu del país, i s'ha avançat que també s'ha establert un centre d'atenció telefònica 7/24 per tal de donar solucions immediates a la problemes dels usuaris.

Després de la implementació d'EBIS, es va aconseguir una alta taxa d'èxit del 99,45 per cent.

En el comunicat, s'ha subratllat que després de la implantació del sistema, es va aconseguir una alta taxa d'èxit del 99,45 per cent i es va fer esforços per ampliar aquest sistema a tots els edificis. A més, es va afirmar que la producció d'etiquetes RFID, que fins ara no s'havien produït a Turquia, va començar el 7 d'abril de 2020, i que aquesta tecnologia, que ha trobat ús en molts sectors, s'ha localitzat i nacionalitzat.

Totes les etapes del formigó s'inspeccionen amb EBIS

En el comunicat, en el qual s'indica que s'ha accedit a totes les dades utilitzades en els edificis gràcies a EBIS, s'inclou la següent informació:

"Amb EBİS, quina classe de formigó s'utilitza en quina construcció, a partir de quina formigonera, en quin dia i a quina hora, quantes mostres es van preparar per als experiments, per qui en quin laboratori es van realitzar les proves, si la construcció Els inspectors van participar en la colada de formigó, les mostres es van prendre en el moment especificat a la norma corresponent. Es pot inspeccionar si es manté en condicions adequades a l'obra i a la piscina de curació."

Amb EBIS, es van prendre 279 milions 651 mil 22 mostres de formigó fresc de 41 mil 317 construccions i es van examinar, i es va adjudicar en molts camps.

Fins al 10 d'agost de 2022, es van prendre 279 milions 651 mil 22 mostres de formigó fresc de 41 mil 317 llocs de construcció i es van sotmetre a examen.

EBIS; Es va considerar digne del Premi a la Innovació al Festival de Projectes d'Enginyeria i Disseny d'Arquitectura de Construcció d'Eurasia el 2019, el Projecte de transformació electrònica de l'any com a part de la Setmana d'esdeveniments de la marca i la carrera de Turquia 2019 i el Premi Benefit in Corporate Processes Award entre els Premis d'informació 2020 organitzats per l'Associació Turca d'Informàtica el 2020.

Molts països del món van començar a mantenir reunions amb el Ministeri per implementar el Sistema de Monitorització Electrònica del Formigó Chip (EBIS). En aquest context, es va afirmar que el Ministeri va rebre peticions d'Azerbaidjan, Uzbekistan, Albània, Kazakhstan, Kirguizistan, Rússia i la República Turca del Nord de Xipre per implementar EBIS.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar