La fàbrica de Xangai de Tesla va produir 1 milió de vehicles en tres anys

La fàbrica de Xangai de Tesla va produir milions de vehicles en tres anys
La fàbrica de Xangai de Tesla va produir 1 milió de vehicles en tres anys

Tesla, el fabricant de cotxes elèctrics més gran del món, va produir el seu vehicle número 1 milió a la seva fàbrica a la Xina. La "fàbrica giga" de Tesla, que va començar la producció a Xangai el 2019, continua sent la dinamo de l'empresa. La "fàbrica giga", que exporta a moltes regions, sobretot a Europa, així com al mercat interior xinès, va produir 1 milió de vehicles en tres anys.

En la declaració de la companyia, s'ha subratllat que la instal·lació de producció de Xangai ha assolit la fita produint 1 milió de vehicles en tres anys. La taxa de localitat industrial de la fàbrica de Xangai, que és la primera instal·lació de producció de Tesla fora dels EUA, és del 99.9 per cent.

Segons les xifres de Tesla Xina, la fàbrica, que és un centre important per a la companyia, va produir 300 vehicles en els primers sis mesos d'aquest any i va exportar 97 cotxes. La quantitat d'exportació en el mateix període de l'any passat va ser de 182 mil. Malgrat la interrupció de la producció a causa de l'epidèmia de Kovid-41 en els primers períodes de l'any, la fàbrica va batre un rècord al juny i va lliurar 19 vehicles amb un increment anual del 177 per cent.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar