Institut d'Estadística de Turquia per contractar 19 personal contractat

Institut turc d'estadística per contractar personal contractat
Institut d'Estadística de Turquia per contractar 19 personal contractat

Annex 657 dels Principis de contractació del personal contractat, que s'ha posat en vigor amb l'apartat B de l'article 4 de la Llei del funcionari núm. 6 i la Decisió del Consell de Ministres de 6/1978/7 i numerat 15754/2, per ser empleat a les unitats centrals i provincials de la Presidència de l'Institut d'Estadística de Turquia 2020 (dos) oficials de protecció i seguretat i 2 (disset) personal de suport (oficials de neteja), tal com es mostra la distribució a continuació, sense Qualsevol examen escrit i oral, basat en la classificació de la puntuació del grup KPSS (B) de 17, d'acord amb el paràgraf (b) del primer paràgraf de l'article ), es contractarà un total de 19 (dinou) personal contractat.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

Institut turc d'estadística per contractar personal contractat

CONDICIONS GENERALS
a) Complir les condicions previstes a l'article 657 de la Llei núm. 48 del funcionariat,

b) Estar en possessió de les titulacions exigides per al lloc a ser preferent,

c) Haver fet l'examen grupal KPSS (B) l'any 2020. Es prendrà com a base la puntuació KPSS P93 per al nivell de grau associat i la puntuació KPSS P94 per al nivell d'educació secundària. La puntuació KPSS dels candidats ha d'estar d'acord amb el tipus de puntuació KPSS de l'anunci aplicat.

d) No haver complert trenta anys a partir del primer dia de gener de l'any en què s'ha fet la darrera sol·licitud (poden sol·licitar els nascuts l'01.01.1992 i posteriors).

e) No haver estat acomiadat del seu càrrec o professió mentre treballava en cap institució pública,

f) No treballar com a personal contractat 4/B en cap institució i organització pública,

g) La situació dels sol·licitants; “Si el personal contractat és cessat per les seves institucions per vulneració dels principis del contracte de serveis, o si rescindeix unilateralment el contracte dins del termini del contracte, amb l'excepció de les excepcions que determini la Decisió del Consell de Ministres, no pot ser contractat en les places de personal contractat de les institucions fins que hagi transcorregut 1 (un) any des de la data de cessament.” complir amb la disposició.

MÈTODE D'APLICACIÓ i DURADA
Els candidats poden presentar les seves sol·licituds electrònicament a través de l'administració electrònica entre el 03/08/2022 i el 12/08/2022 a través del servei "Institut turc d'Estadística - Contractació pública Career Gate" o "Career Gate" (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). farà en el medi ambient. No es tramitaran les sol·licituds dels candidats les qualificacions dels quals no es presentin en el termini previst i les sol·licituds presentades per fax, presencialment o per correu.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar