La platja privada per a 500 persones va començar a acollir persones d'Istanbul

La platja privada va començar a acollir persones d'Istanbul
La platja privada per a 500 persones va començar a acollir persones d'Istanbul

És possible nedar, estirar-se en una gandula i prendre el sol sense sortir d'Istanbul. Tot a un passeig en vaixell. La platja privada de 500 persones operada per Beltur a Büyükada ha començat a acollir istanbulites durant un dia. Els vaixells que surten de Bostancı i Kartal directament a la platja tornen al final del dia.

Istanbul, una ciutat amb un mar al mig, ara té platja privada. Beltur, que va portar l'estàndard de les destinacions de vacances a Büyükada, va llogar el negoci inactiu i el va obrir a l'ús del públic. El preu de la platja, que oferirà un servei d'alta qualitat als istanbulites entre les 09.00 i les 19.00 hores fins a finals d'estiu, també és assequible. La platja, que costa 95 TL per persona els dies laborables i 120 TL els caps de setmana, pot ser utilitzada gratuïtament pels nens de 0 a 7 anys, i amb un descompte del 7% per als nens de 12 a 50 anys. El preu inclou el transport, gandules i para-sols. El cafè Beltur, que també es troba a la platja, atén els que s'acosten a la platja fins a les 23.30 als preus dels seus altres establiments. Els que visquin a les Illes i tinguin Adakart poden beneficiar-se dels mateixos serveis amb un 20% de descompte.

L'HOTEL ÉS A LA CARRETERA

El director general de Beltur, Cenk Akın, que va dir que no estan contents només amb la platja i la cafeteria, va dir que estan treballant per deixar una obra permanent a Istanbul i va dir: "Amb les nostres 5 hectàrees d'àrea d'esbarjo, hi haurà un nou espai habitable. es crearà a l'illa. kazanestem trucant. A més, ajuntem la fascinant vista d'Istanbul amb la deliciosa vista d'Istanbul al Beltur Cafe, que està establert en una superfície de 200 metres quadrats. L'any 2023 es posarà en servei l'Hotel Beltur Büyükada amb 56 habitacions. El Restaurant Beltur tindrà lloc al nostre hotel amb els seus sabors únics que canvien cada temporada. El nostre hotel, amb la seva pròpia platja fora de la platja de Beltur, i una piscina que no sigui el seu moll, també oferirà serveis als istanbulites i oferirà l'oportunitat de passar unes vacances sense allunyar-se de la ciutat.”

LLOGADA AL MINISTERI

El recinte, que pertany al Ministeri d'Agricultura i Silvicultura, era gestionat anteriorment pel municipi de Kartal. Beltur va llogar la zona al ministeri durant 20 anys. El moll, que estava a punt de podrir-se per l'abandonament, va ser reformat. Es va crear una plataforma on 350 persones poden nedar alhora, estirar-se a la gandula i prendre el sol. La cafeteria va ser renovada en qualitat Beltur i va començar a servir. La construcció de l'hotel continua.

COL·LABORACIONS SUBSIDIARIAS

A més de Beltur, algunes empreses filials d'İBB també van donar suport a les obres per a la realització de la platja de Büyükada.

- La meva cintura: Va establir la infraestructura de transaccions Istanbulkart amb el sistema de torniquet.

– Bimtaş: Servei de disseny de projectes prestat.

– Gestió de Boğaziçi: Va proporcionar que la cabina del WC s'hagi d'utilitzar a la regió.

– IETT: "Monastery Road" canviarà el seu nom a "Beltur Stop" i traslladarà la parada a l'entrada de les instal·lacions. També augmentarà els serveis de transport en direcció a la instal·lació.

– Isbak: Va establir la infraestructura electrònica i el sistema Wi-Fi amb la guia del Departament de Sistemes Electrònics.

– Isper: Amb els seus equips va realitzar els estudis de fumigació de la comarca.

– Istach: Va fer neteja de platges i mar amb l'equip de neteja de costa.

– Departament de Parcs, Jardins i Zones Verdes: Ha dut a terme la neteja de la zona d'esbarjo i de la zona del Beltur Cafe segant la gespa i podant els arbres.

- Línies de la ciutat: Els usuaris de Sea Taxi tindran accés directe al moll de la platja de Beltur.

– KIPTAS: Va assumir la tasca de controlador de projecte.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar