Valor de les criptomonedes del 2020 per cent des del 406 Kazanfora

Valor percentual des de les criptomonedes Kazandi
Valor de les criptomonedes del 2020 per cent des del 406 Kazanfora

Les criptomonedes, que han registrat caigudes importants en les darreres setmanes, han augmentat un 5% en 11 setmanes. kazanEl límit de mercat d'1 bilió de dòlars va reforçar les prediccions de la comunitat inversora que l'hivern criptogràfic ha acabat. Els intercanvis globals de criptomoneda, que creuen que les criptomonedes i la cadena de blocs són el futur de les finances, es van veure animats per aquesta situació i van accelerar les seves inversions d'expansió.

Els intercanvis de criptomonedes, que van registrar un fort augment el 2021, van completar el primer semestre del 2022 amb pèrdues notables, però en les últimes setmanes de juliol van assolir un valor de mercat d'1 bilió per primera vegada en cinc setmanes. Amb aquest desenvolupament, que s'interpreta com el final de l'hivern criptogràfic entre els inversors, s'ha tornat a començar a discutir si les criptomonedes són una eina potencial d'inversió en un moment en què l'entorn inflacionista global és dominant. Tot i que continua sent una classe d'actius controvertida, el consens de l'ecosistema que les criptomonedes són el futur de les finances ha impulsat les inversions d'expansió dels intercanvis de cripto amb sòlides bases financeres. Així ho ha confirmat la inversió a Turquia de SkyBitPro, un intercanvi de criptomonedes que s'esmenta amb freqüència especialment a Europa, els EUA i la regió MENA.

Avaluant els últims desenvolupaments en criptomonedes, el CEO de SkyBitPro Dubai, Sarullah Tabea, va dir: "Els intercanvis de criptomonedes, que han experimentat dificultats de tant en tant, encara tenen un valor superior al 2020% des del 406. kazanMay va tenir èxit. En el mateix període, l'índex S&P 500, que cobreix la majoria de les borses dels EUA, només es va apreciar un 21%. Fins i tot aquesta diferència és suficient per demostrar que les criptomonedes contenen noves oportunitats. Amb la nostra creença en aquesta idea, com SkyBitPro, que actualment opera a 17 països i 32 ciutats, ens obrim a Turquia després d'Itàlia, Espanya, Dubai, els EUA i el Regne Unit".

"El mercat de criptografia encara necessita molts inversors"

Les criptomonedes, que s'han convertit en un dels instruments financers més controvertits dels darrers anys, han estat criticades per no tenir el valor intrínsec dels instruments d'inversió com les accions o els metalls preciosos. Recordant que Bank of America, un dels bancs més grans del món, va compartir l'opinió que "No estem d'acord amb la idea que la tecnologia blockchain i altres aplicacions no tinguin valor intrínsec" en el seu informe Global Cryptocurrency and Digital Assets publicat al juny, Sarullah. Tabea va dir: "La versió del mateix informe, publicada a la tardor de 2021, té més de 200 milions d'usuaris. Es va assenyalar que el sector d'actius digitals, que és el mercat més gran, és massa gran per ser ignorat. Argumentar que les criptomonedes i la tecnologia blockchain del món es podrien utilitzar en un futur proper per desbloquejar el telèfon, comprar accions, béns immobles o cotxes, o fins i tot pagar factures, ja no és un somni futurista. El fet que tots els moviments vists a les principals criptomonedes estiguin a l'agenda mundial es pot mostrar com a prova d'això. En aquest punt, pensem que el mercat necessita més inversors. Com a SkyBitPro, prenem la iniciativa en aquest sentit i organitzem entrenaments gratuïts per augmentar la consciència de les criptomonedes a nivell nacional en tots els mercats que obrim".

"Pretenem ser la plataforma més preferida a Turquia"

Des de l'any 2019, Sarullah Tabea va concloure les seves avaluacions amb les següents declaracions: "La nostra plataforma, que utilitza la tecnologia més ràpida i segura per augmentar l'experiència de l'usuari, està sent desenvolupada pel nostre equip competent de 250 persones. gent. Oferint assistència al client en línia les 7 hores del dia, els 24 dies de la setmana, emmagatzematge segur, processos de prioritat de seguretat i oportunitats de retirada ràpida, SkyBitPro també destaca per la seva àmplia cartera de productes que va des de Bitcoin a Cardano, Polkadot a BNB. Estem fent possible que la comunitat de criptomoneda a Turquia accedeixi a una experiència d'inversió segura, senzilla i ininterrompuda amb la nostra plataforma, que ha aconseguit guanyar-se l'apreciació dels inversors per la importància que atorga a la fiabilitat des del primer dia. Amb els nostres programes d'afiliats, pretenem arribar a la comunitat criptogràfica a Turquia en poc temps i convertir-nos ràpidament en la plataforma més preferida amb les nostres baixes taxes de comissió. A Turquia, on els preparatius per a la regulació s'estan accelerant, estem preparats per operar d'acord amb les regulacions determinades conjuntament per les autoritats financeres i la comunitat".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar