Les exportacions de productes pesquers i animals a la regió de l'Egeu van superar els 1 milions de dòlars

Les exportacions de productes aquàtics i animals a la regió de l'Egeu van superar els milers de milions de dòlars
Les exportacions de productes pesquers i animals a la regió de l'Egeu van superar els 1 milions de dòlars

L'Associació d'Exportadors de Pesca i Productes Animals de l'Egeu va augmentar les seves exportacions de 2021 milions de dòlars el juliol de 110 fins als 2022 milions de dòlars amb un augment del 20% el juliol de 132, i va augmentar les seves exportacions fins als 1 milions de dòlars amb un augment del 29% en el darrer període d'1 any. Recordant que el sector turc de l'aqüicultura i els productes animals va superar el seu objectiu d'exportació per al 500 de 2023 milions de dòlars el febrer de 3,5, el president de l'Associació d'Exportadors de Productes Animals i de Pesca de l'Egeu, Bedri Girit, va continuar les seves paraules de la següent manera:

"Com que el sector turc de l'aqüicultura i els productes animals, que va assolir el seu objectiu per al 2023 fa dos anys, el vam fixar en 2022 milions de dòlars per a finals de 3,8 i 2023 milions de dòlars per a finals de 4,2. Les nostres exportacions d'aqüicultura van representar 1 milions 1,5 milions de dòlars del nostre rècord d'1 milions de dòlars en l'últim període d'23 any. Vam fer el 1 per cent dels 548 milions de 66 milions de dòlars d'exportacions d'aqüicultura de Turquia l'any passat des de la regió de l'Egeu. L'últim any, vam augmentar el preu mitjà d'exportació de productes pesquers de 5,7 dòlars a 6,6 dòlars. La cria a Turquia ha crescut molt en els últims 20 anys. Això també es reflecteix en les nostres xifres d'exportació. La regió de l'Egeu també és la regió líder en aquest punt. L'Associació d'Exportadors de Pesqueria i Productes Animals de l'Egeu, que va ocupar l'últim lloc en exportacions dins de l'àmbit d'EİB el 1980, és ara el líder en alimentació i el segon entre tots els sectors amb aquest desenvolupament".

Les exportacions de llobarros, dorada, tonyina i truita van arribar als 951 milions de dòlars

Creta va esmentar que van enviar productes de la pesca a 155 països, principalment el Regne Unit amb 138 milions de dòlars, Itàlia amb 113 milions de dòlars i els Països Baixos amb 62 milions de dòlars.

“Grècia es troba entre els nostres mercats d'exportació més grans amb 96 milions de dòlars, Rússia amb 78 milions de dòlars, Alemanya amb 63 milions de dòlars, Espanya amb 52 milions de dòlars, els EUA amb 51 milions de dòlars i el Japó amb 41 milions de dòlars. Vam aconseguir uns ingressos de 19 milions de dòlars amb un increment del 951 per cent de llobarros, dorada, tonyina i truita, que dominen l'exportació de marisc. El Regne Unit és el nostre primer mercat en la nostra exportació de llobarros, que ha arribat als 1 milions de dòlars amb un augment del 22 per cent en el darrer període d'476 any, i arribem als 9 milions de dòlars amb un augment del 340 per cent en l'orada, on Itàlia destaca. Mentre que la nostra exportació de tonyina va augmentar un 57 per cent fins als 110 milions de dòlars, vam exportar més al Japó, i la nostra exportació de truites, que destaca Alemanya, va ser de 25 milions de dòlars".

Les exportacions d'aus de corral van augmentar un 1 per cent en l'últim any

Bedri Girit va dir que van realitzar la segona partida més important en les exportacions d'aqüicultura i productes animals amb una quota de 259 milions de dòlars, i l'exportació d'aus de corral, que va mostrar el major augment de les exportacions amb una taxa de 139, a 59 països:

"Hem augmentat les nostres exportacions d'aus de corral a l'Iraq amb un augment del 219 per cent fins a 99 milions de dòlars, a la Xina a 270 milions de dòlars amb un augment del 63 per cent i al Congo a 60 milions de dòlars amb un augment del 16 per cent. Les nostres exportacions d'ous, que van augmentar un 1 per cent en les nostres exportacions de 23 milions 23 milions de dòlars d'aqüicultura i productes animals, van arribar als 87 milions de dòlars. En les nostres exportacions d'ous a 32 països on l'Orient Mitjà i els països del Golf són els principals mercats, vam exportar 92 milions de dòlars als Emirats Àrabs Units amb una acceleració del 27 per cent, 25 milions de dòlars a Qatar amb un augment del 10 per cent i 9 milions de dòlars. a Kuwait".

Objectiu de 2035 milions de dòlars per al 10

Girit va dir: "Hem aconseguit una acceleració de 50 milions de dòlars en llet i productes lactis, que vam exportar a 29 països, amb un augment del 74 per cent. Egipte ocupa el primer lloc amb 250 milions de dòlars, un augment del 14 per cent, els Emirats Àrabs Units ocupa el segon lloc amb un augment del 7 per cent, amb 14 milions de dòlars, i l'Iraq ocupa el tercer lloc amb un augment del 25 per cent amb 6. milions de dòlars. Vam exportar la nostra mel a 32 països i la vam augmentar a 23 milions de dòlars amb un augment del 13 per cent. Els EUA són els dos primers països en les nostres exportacions de mel amb un augment del 12 per cent a 5 milions de dòlars, Alemanya un augment del 29 per cent a 3 milions de dòlars. Espanya, on hem accelerat un 1 per cent en l'últim any, va pujar al tercer lloc amb 284 milions de dòlars. El nostre altre grup de productes d'aqüicultura i productes animals constitueix 1,4 milions de dòlars de les nostres exportacions. 50 milions de divises a Turquia augmentant contínuament les nostres exportacions fins al 2035. kazanContinuarem produint i exportant per convertir-nos en un sector que seguirà creixent”. dit.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar