Les línies del telefèric tancades a causa de l'oposició aèria a Istanbul

Les línies del telefèric tancades a causa de l'oposició aèria a Istanbul
Les línies del telefèric tancades a causa de l'oposició aèria a Istanbul

Metro Istanbul va anunciar que alguns vols es van cancel·lar a causa de les condicions meteorològiques. En la declaració feta per Metro Istanbul, "Les línies de telefèric TF2 Eyüp-Piyer Loti i TF1 Maçka-Taşkışla s'han tancat per funcionar a causa de condicions meteorològiques adverses. Gràcies per la seva comprensió."

En el nou comunicat, "T1 Kabataş-A causa de les fortes pluges a la línia del tramvia Bağcılar, les nostres expedicions Kabataş- Es duu a terme entre les estacions de Karaköy i Bağcılar-Sirkeci” es van utilitzar expressions.

A causa d'un mal funcionament tècnic a la línia de tramvia de la terminal d'autobusos de butxaca T5 Cibali-Alibeyköy, els vols es realitzen entre les estacions de la terminal d'autobusos de butxaca Cibali-Ayvansaray i Silahtarağa-Alibeyköy.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar