Continuen les obres de construcció de la central nuclear d'Akkuyu?

Les obres de construcció de la central nuclear d'Akkuyu continuen
Les obres de construcció de la central nuclear d'Akkuyu continuen

Les obres al lloc de construcció de la central nuclear d'Akkuyu continuen com de costum. La gestió del projecte, amb la decisió de reorganitzar els participants en les obres de construcció, especialment després que es va rescindir el contracte amb TITAN2 IC İÇTAŞ İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ (T2IC), amb TSM ENERJİ İNŞAAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ, el nou contracte principal (T5IC). construcció de centrals nuclears de la central nuclear d'Akkuyu, que participa activament en el procés de signatura de contractes entre subcontractistes. A partir del 2022 d'agost de XNUMX, la majoria de les empreses que duen a terme obres de construcció i instal·lació han signat contractes amb TSM pel que fa al seu àmbit d'actuació. Es preveu que la nova signatura de contractes amb altres s'acabi tan aviat com sigui possible.

A causa de la negativa de T2IC a rescindir el contracte amb l'acord de les parts i l'incompliment de les seves obligacions, inclòs el pagament dels sous dels empleats en qüestions financeres, AKKUYU NÜKLEER ha decidit pagar els sous dels empleats de T2IC per al mes de juliol. 2022 amb recursos propis. El salari de l'empleat que rep sous en lira turca s'incrementarà un 35%.

S'ofereix a tots els treballadors, enginyers i directius que abans treballaven a T2IC traslladar-se a TSM, el nou ocupador. Durant la transferència, es protegiran tots els drets dels empleats d'acord amb la legislació laboral de la República de Turquia i s'efectuaran tots els pagaments deguts, incloses les indemnitzacions per acomiadament, les vacances no utilitzades i els pagaments per avís, depenent del temps de treball a la lloc de treball anterior.

Aquestes mesures s'han pres per garantir la continuïtat i la qualitat de l'obra a l'obra, el compliment del calendari de les obres de construcció de la central nuclear d'Akkuyu, la protecció dels drets dels treballadors en termes de condicions de treball i el pagament puntual dels salaris a la treballadors.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar