Ağbaba: "Mentre els augments de preus avancen metre per metre, la inflació de TurkStat avança lleugerament per milla"

La inflació TUIK avança lleugerament en mil mentre que Agbaba augmenta metre per metre
Ağbaba "Mentre que l'avanç augmenta metre per metre, la inflació de TurkStat avança lleugerament per milla"

El vicepresident de CHP, Veli Ağbaba, va avaluar la taxa d'inflació anual del 79,60% anunciada per TURKSTAT per al juliol. Ağbaba, vicepresident de CHP; "Mentre les pujades de preus progressen metre a metre a la vida real, la inflació de Turkstat progressa mil·límetre a mil·límetre", va dir.

La declaració del vicepresident Ağbaba de CHP és la següent:

TurkStat va aconseguir mantenir la inflació per sota del 80 per cent.

TURKSTAT va anunciar l'augment anual de la inflació del 79.60% al juliol. TURKSTAT va aconseguir una inflació per sota del 80 per cent a la seva manera. Mentre les pujades de preus progressen metre a metre, malauradament, la institució de manipulació TUIK inflació progressa mil·límetre a mil·límetre. Totes les dades distorsionades per TUIK retornen a la nostra gent com a pobresa. ENAG va anunciar l'augment anual de la inflació en el 176%, mentre que TURKSTAT va anunciar l'augment anual de la inflació en el 79,60%. La diferència entre la inflació pública i la inflació de Turkstat és de 96,4 punts.

L'augment anual de la inflació del productor és del 144,61%. La diferència entre la inflació del productor i la del consumidor es troba al màxim històric amb 65 punts. Encara que TurkStat segueixi enfosquint les dades tant com vol, no podrà evitar que aquesta diferència es reflecteixi a la taula de la gent.

El president Erdogan va dir dilluns passat que els preus van començar a calmar-se. No són els preus al basar, al mercat o al mercat, sinó les xifres de TURKSTAT.

Aquest èxit no els passa a tots els economistas.

Erdogan va dir que sóc responsable de l'economia. Per tant, malgrat tota mena de censura, l'anunciada inflació del 79,60 per cent, o el 80 per cent, és un èxit d'Erdogan. Va dir que l'interès és la causa i la inflació n'és el resultat, i va tornar a batre el rècord dels darrers 2021 anys augmentant la taxa d'inflació del 19,58 per cent el setembre del 80 al 24 per cent. No correspon a tots els Babayiğit augmentar la taxa d'inflació així. Turquia; És l'èxit d'Erdogan en situar Zimbabwe entre els 6 primers països amb la inflació més alta del món, juntament amb Veneçuela, el Líban, Síria i el Sudan.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar