Premi Internacional per al municipi de crisi d'Esmirna

Premi Internacional per al municipi de crisi d'Esmirna
Premi Internacional per al municipi de crisi d'Esmirna

L'aplicació "Crisis Municipality" del municipi metropolità d'Izmir es va considerar digna d'un premi internacional per mantenir viva la vida cultural i artística de la ciutat durant la pandèmia. İzmir va rebre el Premi Internacional CGLU-Cultura 100 Menció Honorífica, al qual s'hi van presentar més de 21 ciutats del món.

Les pràctiques de "municipalisme de crisi" implementades per l'alcalde del municipi metropolità d'Esmirna Tunç Soyer durant el període de pandèmia van ser coronades amb un premi a l'àmbit internacional. Malgrat les condicions restrictives de la pandèmia, els esforços del municipi metropolità per mantenir vius la cultura i l'art a la ciutat van portar el Premi Menció Honorífica Cultura 21 de l'Organització Mundial de Ciutats i Governs Locals Units Internacional (CGLU).

Soyer: "La cultura solidària va ser un exemple per al món"

El president Tunç Soyer va declarar que continuaran mantenint vives la cultura i les arts a Esmirna i va dir: "Esmirna ha donat exemple al món amb la seva visió cultural i artística, cultura i visió solidàries. Com vam destacar a la Cimera de Cultura d'Esmirna de CGLU, creiem que la transformació econòmica i ecològica es pot aconseguir a través de la cultura. Per tant, la cultura i l'art s'han de mantenir vius fins i tot en situacions de crisi. Hem adoptat la via de la participació activa i la solidaritat per tal de fer sostenible la cultura a la ciutat”.

Les polítiques creatives passen al primer pla

Organitzats per cinquena vegada enguany per CGLU, els Premis Internacionals Cultura 21 s'atorguen a les ciutats que desenvolupen bones pràctiques de promoció i difusió de la cultura, que es considera el quart pilar del desenvolupament sostenible. La visibilitat cultural internacional de les ciutats premiades i la seva comunicació cultural amb altres municipis estan augmentant.

Les sol·licituds del premi atorgat per la Comissió de Cultura de CGLU van ser avaluades per l'equip del jurat expert en l'àmbit de la cultura i les arts. En el comitè del jurat presidit per Catherine Cullen, Diana Alarcón González, Claudia Curiel de Icaza, Francisco d'Almeida i Assoc. Dr. Va tenir lloc Serhan Ada.

La solidaritat d'Esmirna va ser un exemple per al món

El municipi metropolità d'Izmir va mantenir vives les activitats culturals i artístiques de la ciutat mitjançant la solidaritat i la governança durant el període de pandèmia. Per tal de garantir la sostenibilitat en totes les branques de l'art, es van crear plans d'acció fent un progrés coordinat amb el municipi metropolità d'İzmir, representants del sector, organitzacions no governamentals, sindicats i cambres. Es van comprar més de 2 entrades de teatre a teatres privats amb escenaris a Esmirna, els lloguers dels teatres per a representacions teatrals es van reduir a la meitat, 500 teatres van ser entrevistats en el projecte Sofita Izmir i 56 obres es van emetre digitalment a Esmirna al 38è Esmirna. Jornades de Teatre.Tube Publicat el. Es van aportar més de 2 milions de TL a milers de veterans del teatre. Amb les formacions, es van aportar més de 3 milions de TL a la indústria musical, més d'1 milió de TL al sector del cinema local i més d'1,5 milions de TL a les arts plàstiques.

Ciutats premiades

L'any 2022, les següents ciutats van rebre el premi Internacional CGLU Cultura 21: Buenos Aires d'Argentina (gran premi), Dublín d'Irlanda, Esmirna de Turquia, Busan i Jinju de Corea del Sud, Bandung d'Indonèsia, Ouagadougou de Burkina Faso i Tevragh Zeina de Mauritània.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar