Quota més alta i funcions premium amb correu electrònic corporatiu

Quota més alta i funcions premium amb correu electrònic corporatiu
Quota més alta i funcions premium amb correu electrònic corporatiu

Correu electrònic corporatiu; Té un paper important en la comunicació amb directius, empleats, clients, patrocinadors, proveïdors i socis. Una adreça de correu electrònic corporativa és un correu electrònic privat que només s'utilitza per a la vostra empresa o empresa. Els correus electrònics corporatius, que normalment contenen el nom de l'empresa, es donen a tots els empleats d'una empresa i als seus departaments afiliats. Tot i que hi ha molts serveis de correu electrònic gratuïts disponibles, les empreses que utilitzen el correu electrònic corporatiu poden obtenir cert reconeixement a la indústria. Avui dia, encara hi ha empreses que continuen amb el seu negoci utilitzant una adreça de correu electrònic gratuïta. Tanmateix, això dificulta que les empreses aconsegueixin una imatge professional i fiable. Als ulls dels clients, això representa que estan tractant amb una empresa poc professional que dubta a invertir. Per tant, es pot dibuixar una imatge insegura al sector. El motiu d'això és que qualsevol persona que vulgui utilitzar els serveis de correu electrònic gratuït se'n pot beneficiar com vulgui. Tanmateix, com que els correus electrònics corporatius són específics de les empreses, donen confiança als clients potencials.

Correu electrònic corporatiuTambé es pot considerar com una mena d'anunci. Perquè el nom de l'empresa es veu clarament en cada contacte i la notorietat de la marca augmenta. La població que utilitza Internet augmenta dia a dia. Per aquest motiu, s'ha tornat molt difícil per a la gent obtenir una adreça de correu electrònic d'aspecte professional amb el seu nom complet. Fins i tot quan intenteu crear una adreça de correu electrònic amb el vostre nom en serveis de correu electrònic populars i gratuïts, normalment no podeu obtenir l'adreça de correu electrònic que voleu. En comptes d'això, us trobeu davant les opcions que es canvien automàticament de l'adreça de correu electrònic que voleu. És possible crear una adreça de correu electrònic una mica complexa amb números afegits al principi o al final del vostre nom. No obstant això, aquestes adreces de correu electrònic no donen confiança als usuaris amb qui us comuniqueu al món corporatiu. Per tant, és possible que no assoleixis el teu objectiu de dibuixar una imatge professional i fiable. Tanmateix, podeu crear un reconeixement de marca amb adreces de correu electrònic corporatives.

Quins són els avantatges del correu electrònic corporatiu?

Les adreces de correu electrònic corporatives estan especialment optimitzades per millorar la comunicació dins de l'empresa. Aquestes adreces de correu electrònic donades als empleats i departaments d'una empresa es poden crear específicament per als noms dels empleats o dels departaments de l'empresa. Les adreces de correu electrònic corporatives es poden exemplificar de la següent manera:

  • nom@natro.com
  • isnamesoyisim@natro.com
  • support@natro.com
  • contact@natro.com

Com en l'exemple, les adreces de correu electrònic que contenen el nom i cognoms dels empleats de l'empresa, així com el nom de l'empresa, tenen un aspecte molt professional. Les adreces de correu electrònic creades específicament per a determinades parts de l'empresa no només creen una imatge professional, sinó que també faciliten la comunicació dins de l'empresa. Els responsables de l'empresa poden enviar directament un correu electrònic a tot un departament mitjançant un correu electrònic amb aquest format. Així mateix, la comunicació interdepartamental es fa més fàcil.

Quota més alta i funcions premium amb correu electrònic corporatiu

Un correu electrònic corporatiu facilita el reconeixement en línia del vostre sector. Les adreces de correu electrònic corporatives que es converteixen en la teva identitat a Internet aporten molts avantatges i una bona imatge. Les adreces de correu electrònic per a empreses tenen característiques que augmentaran l'eficiència de les empreses. Les adreces de correu electrònic corporatives són compatibles amb els dispositius mòbils per facilitar la gestió del compte. Les adreces de correu electrònic corporatives d'extremada capacitat permeten emmagatzemar un gran nombre de missatges. Gràcies a la seva funció antispam i antivirus, protegeix la teva empresa contra virus i correu brossa. Gràcies a la funció d'àrea d'arxius comuns, proporciona la màxima eficiència en la comunicació interna. Les empreses que utilitzen el correu electrònic corporatiu augmenten les seves possibilitats de sobreviure en el sector digital. Sobretot en sectors on la competència és intensa, les opcions que ofereixen aquests avantatges s'han de valorar definitivament.

Característiques superiors dels correus electrònics corporatius

Les adreces de correu electrònic corporatives tenen moltes funcions superiors, a més de tranquil·litzar els clients i guanyar reconeixement al sector. A més de les seves característiques tècniques superiors, millora la comunicació dins de l'empresa i augmenta l'eficiència. Les empreses que utilitzen una adreça de correu electrònic corporativa poden activar de manera fàcil i ràpida les adreces de correu electrònic dels nous empleats. A més, també són ràpids processos com el tancament de les adreces de correu electrònic dels empleats que han trencat els vincles amb l'empresa. Així, si bé el procés de comunicació es facilita als empleats de nova contractació, no hi ha confusió sobre la comunicació dins de l'empresa. El correu electrònic corporatiu facilita la gestió de la comunicació dins de l'empresa. Hi ha moltes raons que fan que les adreces de correu electrònic corporatives siguin superiors a les adreces de correu electrònic normals. Les característiques que fan que el correu corporatiu sigui superior són les següents:

Alt espai d'emmagatzematge

Les adreces de correu electrònic corporatives tenen un gran espai d'emmagatzematge. Les adreces de correu electrònic corporatives de Natro X-Mail permeten emmagatzemar més de 50 missatges amb 600.000 GB d'espai d'emmagatzematge. D'aquesta manera, s'eliminen preocupacions com la supressió o la pèrdua de missatges que són importants per a l'empresa. Amb la configuració personalitzable dels comptes de correu electrònic corporatius, els correus brossa no s'emmagatzemen i, per tant, es pot utilitzar més espai d'emmagatzematge d'alta capacitat.

Quota més alta i funcions premium amb correu electrònic corporatiu

Protecció anti-spam

Amb la protecció anti-spam que prevé el correu brossa, es poden aturar els missatges que contaminen els comptes de correu electrònic corporatius. Amb la funció de protecció anti-spam dels comptes de correu electrònic corporatiu XMail, els missatges de la categoria de correu brossa es bloquegen en un 98.2%. Així, el correu brossa i el correu brossa no ocupen espai als vostres missatges. En evitar els missatges de correu brossa, l'espai d'emmagatzematge del vostre compte de correu electrònic corporatiu es pot utilitzar de manera més eficient.

Treball en equip

El correu electrònic corporatiu, que millora molt el treball en equip; Millora molt l'eficiència dins de l'organització amb la seva llibreta d'adreces comuna, espai de fitxers i calendaris compartibles. Aporta molts avantatges pel que fa a la compatibilitat amb la vida laboral de l'empresa. En particular, els departaments que treballen en comunicació entre ells poden aconseguir una major eficiència treballant en harmonia amb l'espai de fitxers comú i els calendaris compartits.

Espai de fitxers personal i compartit

Gràcies a les àrees de fitxers comunes que són privades i accessibles per als empleats, no cal emmagatzemar fitxers adjunts als vostres dispositius. Els fitxers carregats i els fitxers adjunts de correu electrònic es poden penjar a l'àrea de fitxers comú i els empleats i departaments desitjats hi poden accedir. D'aquesta manera, es facilita la comunicació intraempresa, així com es pot aconseguir un estalvi de temps i una major eficiència.

Sincronització mòbil

Amb la funció de sincronització mòbil del compte de correu electrònic corporatiu, es proporciona la sincronització entre tots els vostres dispositius i aplicacions. També es pot accedir als missatges, les llibretes d'adreces i els calendaris compartits mitjançant dispositius mòbils. S'aconsegueix una sincronització mòbil superior mitjançant l'ús de protocols de sincronització com CalDAV, CardDav i Active Sync. Així, podeu mantenir la llibreta d'adreces i el calendari compartit sincronitzats al vostre escriptori o dispositius mòbils.

Quota més alta i funcions premium amb correu electrònic corporatiu

Oportunitat de correu electrònic corporatiu per a empreses a Natro!

Correu electrònic per a empresesestà dissenyat per satisfer les necessitats de les empreses amb característiques superiors. En la vida laboral corporativa, podeu obtenir un gran avantatge millorant el treball en equip i l'eficiència a la vostra empresa. Pots millorar la credibilitat, la consciència i la imatge professional de la teva empresa amb un compte de correu electrònic corporatiu.

Encara no és massa tard per obrir un compte de correu electrònic corporatiu. En primer lloc, necessiteu un nom de domini que representi millor la vostra empresa al web. Heu de triar un nom de domini que reflecteixi el vostre negoci de la manera més senzilla i clara possible. Amb un nom de domini senzill i enganxós, la vostra consciència en el sector augmentarà més ràpidament. Després d'escollir el vostre nom de domini, podeu aprofitar les oportunitats de correu electrònic corporatiu a natro.com. D'aquesta manera, podeu crear fàcilment la vostra identitat a Internet i començar a liderar la vida corporativa. No oblidis que a través de Natro pots beneficiar-te no només de les oportunitats de correu electrònic corporatiu, sinó també de diversos serveis com el domini i l'allotjament.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar