S'han anunciat els resultats de l'examen de contractació d'oficials IMM

El municipi metropolità d'Istanbul
El municipi metropolità d'Istanbul

S'han donat a conèixer els resultats de l'examen oral realitzat pel municipi metropolità d'Istanbul per a la contractació de personal subjecte a la Llei núm. 657 dels funcionaris. Un total de 89 candidats entre els que sol·liciten la puntuació KPSS tenen dret a ser nomenats amb èxit. kazanera.

S'ha conclòs l'examen oral realitzat per la Direcció de Recursos Humans del municipi metropolità d'Istanbul per als llocs vacants d'acord amb les disposicions d'examen del Reglament d'examen i nomenament per a aquells que seran nomenats per primera vegada a les administracions locals. Els que superin l'examen oral i l'examen com a suplent kazanJa s'ha fet pública la llista de candidats.

Per a examen; Entre els candidats que van obtenir almenys 2020 punts a l'examen KPSS (B) 70, els que complien les condicions generals i especials es van classificar segons la seva puntuació i es van determinar 467 candidats.

La sol·licitud prèvia per a funcionaris (educació secundària, grau associat i nivell de grau) es va rebre electrònicament a través de e-Devlet Kapısı (turkiye.gov.tr) entre el 27/6/2022 i l'1/7/2022, i després de la classificació feta segons a les puntuacions de KPSS, els candidats verbals van fer l'examen entre el 18/7/2022 i el 29/7/2022 per a l'examen.

examen oral; S'ha celebrat en el marc del que disposa el Reglament d'examen i nomenament dels qui seran nomenats per primer cop a les administracions locals, que s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de data 24/12/2019 amb el número 30988.

En l'examen, un total de 657 aspirants, per ser contractats en l'àmbit de la Llei del Funcionari núm. 89, poden ser funcionaris. kazanera.

Per als resultats dels exàmens Cliqueu aquí.

Per a explicacions generals Cliqueu aquí.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar