S'han anunciat els resultats de l'examen de guàrdia! Consulta de resultats de l'examen de guàrdia 2022

S'anuncien els resultats de l'examen esperant. Consulta dels resultats de l'examen
S'han anunciat els resultats de l'examen de guàrdia! Consulta de resultats de l'examen de guàrdia 2022

El compte enrere per als resultats de l'examen de guàrdia ha acabat. Després de l'examen de Basar i Guàrdia de Barri celebrat el 17 de juliol, els ulls es van posar en la data del resultat. Amb l'anunci fet pel Ministeri d'Educació Nacional, es van donar a conèixer els resultats de l'examen de guàrdia. Els candidats que facin l'examen podran conèixer els resultats de l'examen a la pantalla de consulta de resultats de l'examen de guàrdia.

L'examen escrit del guàrdia va començar a les 17:2022 del diumenge 10.00 de juliol de 100. Es va celebrar als centres provincials d'Ankara, Batman, Elazig, Erzurum, Gaziantep, Istanbul, Esmirna i Sivas. En l'examen escrit, que ha tingut lloc amb la participació de milers de candidats, s'han fet 120 preguntes als candidats i s'han donat un total de XNUMX minuts per respondre-les. Els candidats van respondre preguntes de les àrees de les quals són responsables a l'examen. Amb el final del període d'exàmens, el compte enrere per als resultats ha finalitzat.

Els resultats de l'examen escrit del gos vigilant de 2022 es van anunciar el 05 d'agost de 2022 a l'adreça del Ministeri d'Educació Nacional.

Per esperar els resultats de l'examen Feu CLIC

AVALUACIÓ DE L'EXAMEN

 • La valoració es farà a partir de 100 punts, i els que obtinguin una puntuació de 50 (cinquanta) o més es consideraran acertats, tenint en compte les puntuacions calculades restant una quarta part del nombre de respostes incorrectes del nombre de respostes correctes.
 • Les puntuacions dels candidats que obtinguin punts negatius com a resultat del càlcul de la puntuació d'èxit es completaran a 0 (zero).
 • Com a conseqüència d'un error en la clau de respostes i aquesta qüestió ve determinada per la decisió del tribunal central d'examen, la pregunta/preguntes no s'anul·laran, i aquestes qüestions s'inclouran a l'avaluació tenint en compte el correcte opcions de les preguntes incorrectes.
 • Durant l'avaluació, la pregunta/preguntes que es decideixin anul·lar per decisió del tribunal central d'examen o de les autoritats judicials queden excloses de l'avaluació i la puntuació es fa recalculant el valor en punts de la pregunta/preguntes vàlides.

EXAMEN DE QUALIFICACIÓ FÍSICA

1. Els candidats que superin l'examen escrit passen a l'examen de competència física.

2. La Comissió d'Examen de Competència Física avalua i selecciona els candidats d'acord amb els principis que s'estableixen a continuació, veient personalment la situació actual del candidat.

 • a) Examen de competència física; S'aplica per tal d'avaluar la capacitat física i l'estructura física del candidat.
 • b) La durada de l'aspirant a l'examen de competència física va seguida de comptadors que poden veure els presents al lloc de l'examen.
 • c) L'examen de competència física s'avalua amb més de cent punts. Els candidats que obtinguin menys de seixanta punts com a resultat de l'examen es consideren no aprovats. La comissió pren una decisió sobre els candidats no aprovats com a "No es poden convertir en candidats per al Basar i Vigilància de Barri" i els candidats no aprovats no poden superar la fase d'examen oral.

3. Les dates, els llocs, el recorregut de l'examen i el full de puntuació i les qüestions relatives als candidats es determinaran per la instrucció elaborada per la Presidència de l'Acadèmia de Policia i anunciada a la pàgina web oficial de la Presidència de l'Acadèmia de Policia (www.pa.edu. tr). A més, els candidats poden rebre correu, telèfon, etc. No es faran notificacions per mitjà de comunicació. L'anunci fet a través d'Internet és una notificació.

EXAMEN ORAL

1. Els aspirants que superin l'examen de suficiència física se sotmeten a un examen oral per part de la comissió d'examen oral en el lloc i l'hora que se'ls anunciarà al web oficial de la Presidència de l'Acadèmia de Policia (pa.edu.tr).

2. Durant l'examen es lliurarà als candidats una targeta amb les preguntes elaborades sobre temes de cultura general i es donarà temps suficient per reflexionar sobre l'assignatura i fer una exposició. La comissió també podrà fer preguntes externes al candidat sobre el tema.

3. Candidats,

 • a) El nivell de coneixement de la matèria,
 • b) Captar el que se li demana,
 • c) Confiança en un mateix,
 • ç) Capacitat d'expressar,
 • d) La capacitat d'utilitzar el llenguatge corporal s'avaluarà d'acord amb cinc criteris diferents i cada criteri s'avaluarà sobre un total de (20) punts complets (100) punts.

4. Es considerarà aprovat aquells que obtinguin almenys (100) punts sobre (70) a l'examen oral.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar