Al setembre se celebrarà la Tercera del Campament 'Ser familiars de discapacitats malgrat'

El Tercer Campament de Ragmen se celebrarà al setembre
El Tercer Campament 'Malgrat' se celebrarà al setembre

El municipi metropolità d'Esmirna va organitzar dos campaments amb el títol de "Malgrat" per a estudiants universitaris i de secundària en l'àmbit del projecte de sensibilització "La meva mà està en tu". Al setembre se celebrarà la tercera de les colònies organitzades per conscienciar les persones amb discapacitat.

D'acord amb la visió de l'alcalde del municipi metropolità d'Esmirna, Tunç Soyer, "Una altra política de discapacitat és possible", continua el projecte de sensibilització "Estic a la teva mà", implementat sota la coordinació del Departament de Projectes Socials, Direcció de Serveis per a Discapacitats. Els coordinadors del projecte, inclosos els voluntaris, van organitzar dos campaments separats a Buca Kaynaklar per conscienciar els estudiants universitaris i de secundària amb discapacitat. En el primer campament, anomenat “Malgrat”, es van fer moltes entrevistes i tallers, des del canvi climàtic a la pobresa profunda, de la tecnologia a les relacions tòxiques. En el segon campament, titulat “...Ser familiars de discapacitats malgrat”, es van realitzar tallers sobre discriminació, pau, vida i problemes des de la perspectiva dels familiars amb discapacitat. M. Anıl Kaçar, cap del departament de projectes socials del municipi metropolità d'İzmir, i Nilay Seçkin Öner, cap de la branca de serveis per a persones amb discapacitat, també van visitar els campaments i van acompanyar els tallers.

També han començat els preparatius del campament "Malgrat les limitacions dels governs locals en l'àmbit de la discapacitat" que tindrà lloc al setembre pel Consell del Projecte Sensibilització Mans a tu.

Projecte La meva mà està en tu

El municipi metropolità d'Esmirna, que va iniciar el projecte "My Hand is in You" amb l'objectiu de millorar el sentit d'empatia a la societat, reuneix joves i nens voluntaris de diferents ciutats de Turquia amb aquest projecte, que és un exemple per a Turquia. Desenvolupat per contribuir al discurs de “Una altra política de discapacitat és possible”, el projecte Elim Sende sensibilitza els infants. kazanpretén oferir Amb el projecte, la productivitat dels infants i joves es recolza amb obres d'art. D'aquesta manera, es pretén contribuir a la vida social, especialment la sensibilització sobre la discapacitat, i produir projectes que facilitin la vida de les persones amb discapacitat.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar