Un de cada 10 usuaris d'Internet posseeix criptomoneda

Un dels usuaris d'Internet és propietari de criptomonedes
Un de cada 10 usuaris d'Internet posseeix criptomoneda

Doğu Taşkıran, director general del mercat de NFT Orderinbox, va fer declaracions sobre l'augment de l'ús de criptomonedes a Turquia. En la declaració feta per NFT Orderinbox, segons l'Informe de visió global de Digital 2022, el 10,2% dels usuaris d'Internet en edat de treballar al món posseeixen criptomoneda i la taxa de propietat de criptomoneda a Turquia, que va augmentar un 86% en comparació amb l'any passat. , és del 18,6%. Es va informar que en arribar a .

Doğu Taşkıran, director general d'Orderinbox, el mercat social NFT per al metavers, que permet la creació i llistat de NFT amb un sol clic, i la cadena de blocs múltiples, la cartera criptogràfica i l'accés a l'idioma, també va declarar que prediu que les marques atractives per a públics objectiu joves actuaran. al centre Web3 i DAO.

La propietat d'actius cripto en augment

L'ampli univers de criptoactius i productes o serveis relacionats ha anat creixent ràpidament en els darrers anys i està cada cop més interconnectat amb el sistema financer regulat. Si bé els responsables polítics semblen estar lluitant per mantenir-se al dia amb els riscos que suposa una indústria on la majoria de les activitats no estan regulades o, en el millor dels casos, lleugerament regulades, el nombre d'usuaris d'Internet que posseeixen criptomonedes també està creixent. Segons l'última investigació digital publicada, la proporció d'homes i joves en propietat de criptoactius és força alta. Doğu Taşkıran va afirmar que el metavers, els criptomonets i les NFT han començat a tenir lloc amb freqüència a la rutina diària dels usuaris de l'entorn d'Internet, que ara ha entrat a l'era Web3 basat en blockchains descentralitzats i públics. assenyala que els ajudarà a crear experiències. .

Les marques tocaran els seus clients amb NFT

Durant l'última dècada, les marques han confiat en les xarxes socials per construir les seves comunitats. Les plataformes de xarxes socials acullen audiències i donen a les marques la influència per dominar el panorama publicitari. Tanmateix, el fet que aquesta oportunitat s'hagi tornat costosa, s'ha tornat difícil que el màrqueting de la marca es diferenciï d'altres marques a les xarxes socials, i ha provocat moltes dificultats, com ara la pèrdua de control sobre les dades valuoses dels clients, ha començat a obrir el camí per diferents estudis. Doğu Taşkıran va afirmar que les NFT reactivaran les persones i les marques eliminant la confiança en plataformes de tercers amb la tecnologia que hi ha darrere, Doğu Taşkıran va dir que, per a les marques, això significa connectar-se amb clients i seguidors mitjançant la interacció directa.

En assenyalar que les NFT s'han convertit ràpidament en l'eina més poderosa per proporcionar consciència de marca i interacció amb el client, dues coses a les quals sempre té com a objectiu el màrqueting, Taşkıran va dir que les marques es convertiran en el comerç i la gestió orientats a la comunitat en el nou procés, els individus, les institucions i les marques. En aquesta fase, fan el seu propi finançament amb Web3. Tot i que assenyala que especialment els mercats NFT donaran forma a aquest camp amb l'economia creativa, també afirma que Orderinbox, que és un mercat social NFT, es convertirà en un mercat descentralitzat en format DAO, ja que creix.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar