Mordogan Karşıyaka Festa musical per als passatgers de l'expedició en ferri

Festa musical per als passatgers de l'expedició del ferri Mordogan Karsiyaka
Mordogan Karşıyaka Festa musical per als passatgers de l'expedició en ferri

Els viatges marítims de la Direcció General d'İZDENİZ del municipi metropolità d'İzmir són l'escenari de moments agradables. Cor de música clàssica turca de la península del municipi metropolità d'Izmir, Mordogan-Karşıyaka Va donar un banquet musical als passatgers de l'expedició.

El Cor de Música Clàssica Turca de la Península del municipi metropolità d'Izmir va fer el seu primer concert a Mordogan-Karşıyaka el va donar al vaixell que va fer el viatge. El cor dirigit pel director İnanç Menekşe, KarşıyakaVa interpretar les cançons del desaparegut compositor Necip Mirkelamoğlu, que vivia a Turquia, acompanyat d'instruments i va completar el seu concert amb l'himne d'İzmir. Durant les dues hores de viatge, els passatgers van acompanyar el cor i van gaudir de Konak i Karşıyakaassolit. Cor després del vaixell Karşıyaka Va continuar el seu concert al Moll. La família del compositor també va assistir al concert. Les cançons interpretades al concert van ser presentades a Mahur Mirkelamoğlu, la filla del compositor, que va morir recentment. Els passatgers que esperaven el ferri al moll van cantar amb el cor.

Festa musical per als passatgers de l'expedició del ferri Mordogan Karsiyaka

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar