Les licitacions d'autopistes d'Antalya Alanya i Ankara Kırıkkale Delice s'han ajornat

Antalya Alanya i Ankara Kirikkale Delice licitacions de l'autopista ajornada
Les licitacions d'autopistes d'Antalya Alanya i Ankara Kırıkkale Delice s'han ajornat

La data de les licitacions dels projectes d'autopistes Antalya-Alanya i Ankara-Kırıkkale-Delice realitzades per la Direcció General d'Autopistes (KGM) del Ministeri de Transports i Infraestructures s'ha revisat a l'octubre.

Els anuncis de KGM sobre el tema es van publicar al Butlletí Oficial.

En conseqüència, l'ampliació de temps es va fer a la "Licitació per a la construcció, explotació i transferència del projecte de l'autopista Antalya-Alanya amb el model de construcció-operació-transferència" anunciada el 15 de juny. La licitació, que prèviament s'havia anunciat que es celebraria el 25 d'agost, es celebrarà el 6 d'octubre de 2022 a les 10.30:XNUMX hores.

La data de la "Licitació de treballs de construcció, operació i transferència del projecte d'autopista Ankara-Kırıkkale-Delice amb model de construcció, operació i transferència", que es va anunciar el 15 de juny i que estava previst que es celebrés el 24 d'agost, es va determinar el 5 d'octubre de 2022. a les 10.30:XNUMX.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar