ASELSAN ha completat la primera meitat amb un fort creixement

ASELSAN ha completat la primera meitat amb un fort creixement
ASELSAN ha completat la primera meitat amb un fort creixement

S'han anunciat els resultats financers del primer semestre de 2022 d'ASELSAN. La facturació a 6 mesos d'ASELSAN va augmentar un 55% en comparació amb el mateix període de l'any anterior i va arribar als 10,8 milions de TL. ASELSAN va continuar el seu creixement sostenible amb les seves inversions.

Mentre que el benefici brut de l'empresa va augmentar un 33% respecte al primer semestre de l'any passat; El benefici abans d'interessos, amortitzacions i impostos (EBITDA) va augmentar un 42% en comparació amb el mateix període de l'any anterior i va arribar als 2,7 milions de TL. El marge EBITDA va ser del 25%. El benefici net d'ASELSAN va augmentar un 50% en comparació amb el mateix període de l'any anterior i va arribar als 3,8 milions de TL. La ràtio capital/actiu de la companyia va ser del 54%.

ASELSAN President del Consell i Director General Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN va valorar la primera meitat dels resultats financers de la companyia de la següent manera: “Amb la consciència de les nostres responsabilitats nacionals, hem deixat enrere el primer semestre de 2022, quan posem les nostres tecnologies avançades al servei del nostre país. Nosaltres, com a ASELSAN, vam continuar les nostres activitats creixent de manera constant en aquest període difícil, quan el món s'enfrontava a riscos macroeconòmics i geopolítics i la inflació global va crear pressions de costos a tot el món.

A ASELSAN continuem els nostres estudis de recerca bàsica sobre tecnologies innovadores amb una perspectiva innovadora, en un ampli àmbit que va des de la intel·ligència artificial fins a l'autonomia, des de la fotònica fins als metamaterials, des de la biodefensa fins a les tecnologies quàntiques, per tal de tirar endavant el nostre país i ASELSAN.

D'acord amb la visió de la nostra Presidència de la Indústria de Defensa, a ASELSAN també mobilitzem el poder que obtenim dels nostres recursos humans d'alta capacitat per desenvolupar productes i sistemes i per posseir tecnologies crítiques. En fer de la innovació i l'R+D el punt central de les nostres activitats en tots els processos empresarials, des de la producció fins a la comercialització, des de l'adquisició fins a la gestió, aconseguim l'èxit en l'àmbit nacional i internacional.

Sempre estem amb els nostres proveïdors

Només durant el primer semestre del 2022 vam fer una contribució financera als nostres proveïdors pagant prop de 10,9 milions de TL. A més, hem completat amb èxit la nacionalització de 6 productes en aquest període de 106 mesos. Així, hem augmentat el nombre de productes que hem nacionalitzat en els darrers 3 anys a més de 613 i hem garantit que una mida propera als 331 milions de dòlars roman al nostre país.

A més, vam donar informació sobre el procés de nacionalització amb els nostres proveïdors de 4 línies de negoci diferents a les 20es reunions de la indústria de defensa organitzades en cooperació amb la Cambra d'Indústria d'Istanbul i SAHA Istanbul. Amb el suport que donem als nostres proveïdors tant en matèria de transferència financera com de coneixement, augmentaran els volums de producció dels nostres proveïdors, mentre que augmentarà la contribució a l'economia del país.

Som conscients del nostre poder impactant que canvia el joc amb els nostres productes nacionals i nacionals

Les nostres tecnologies de sistemes de comunicació per satèl·lit, que hem produït amb el nostre poder d'enginyeria nacional, continuen jugant un paper crític. Aquest any, nosaltres, com a ASELSAN, hem fet una contribució important a TEKNOFEST, que es va celebrar al nostre país germà Azerbaidjan. Al Festival d'Aviació, Espai i Tecnologia TEKNOFEST, on vam participar amb un total de 21 productes i sistemes, els nostres productes, que produïm amb mitjans nacionals i nacionals, es van exposar a l'estand d'ASELSAN i van cridar l'atenció de molts visitants. Bayraktar AKINCI TİHA, realitzant demostracions de vol a TEKNOFEST Azerbaidjan, va arribar amb èxit a l'Azerbaidjan després d'un llarg vol utilitzant els nostres sistemes de comunicació per satèl·lit. Continuarem aconseguint un gran èxit amb la fe i el suport que rebem de la nostra nació.

Som la 49a companyia de defensa més gran del món

“ASELSAN va continuar el seu èxit entre els gegants mundials de la indústria de defensa (Defense News Top 2008), als quals va ser inclòs en el lloc 97 el 100, ocupant-se també aquest any en el lloc 49. prof. Dr. Haluk GÖRGÜN; Ens vam convertir en l'única empresa turca entre les 100 primeres a la llista de "Notícies de Defensa Top 50". Amb les altes tecnologies que hem desenvolupat en nom del nostre país, els èxits que hem aconseguit a les plataformes tant nacionals com internacionals continuen augmentant”.

Estem amb la humanitat en el tema del clima

A la cimera de l'Economia i el Canvi Climàtic (EKO KLİM), on es van tractar temes de "canvi climàtic" i "transformació verda", nosaltres, com a ASELSAN, vam explicar les nostres solucions i pràctiques que hem produït per a un món sostenible. Vam exposar les nostres solucions sobre energies renovables, transport elèctric i ciutats intel·ligents que vam desenvolupar a nivell local i nacional.

A més, ASELSAN, que té com a objectiu garantir el desenvolupament continu i la sostenibilitat del rendiment del sistema de gestió amb el lideratge de l'alta direcció i la participació dels empleats, d'acord amb els objectius de seguretat i salut laboral, va guanyar el premi de plata al Regne Unit. Premis ROSPA, on ha participat per primera vegada aquest any. kazanera.

Visió per a la nostra joventut KazanEl nostre suport va continuar creixent i augmentant la mà d'obra qualificada

Seguim treballant amb totes les nostres forces pel nostre futur. Ens vam reunir amb els directius de les principals empreses tecnològiques de Turquia a la sessió titulada "Turquia's Space Journey" del Festival d'Informàtica Juvenil a la qual vam participar. A la sessió, vam compartir amb els joves els projectes i la visió d'ASELSAN en l'àmbit de l'espai.

L'ESOLSAN Vocational and Technical Anatolian High School, que es va establir per contribuir a la formació de mà d'obra qualificada en la indústria de la defensa, s'ha convertit en l'elecció dels joves d'èxit que volen formar part del moviment tecnològic nacional. La nostra escola, que té una classe preparatòria d'anglès, ha acceptat aquest curs 0,44 alumnes segons els resultats de la Prova d'Accés a Batxillerat. Continuarem caminant junts amb els nostres joves tant pel país com pel seu propi futur.

ASELSAN President del Consell i Director General Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN va concloure les seves declaracions amb aquestes paraules: "Continuarem treballant dur el 2022 per aconseguir nous èxits i compartir-los amb vosaltres a ASELSAN, que treu la seva força de la nostra nació. M'agradaria donar les gràcies a la nostra Presidència d'Indústries de Defensa i a tots els nostres grups d'interès, especialment al nostre Honorable President".

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar