La Xina llança un satèl·lit de monitorització de carboni

Genie llança un satèl·lit de seguiment de carboni
La Xina llança un satèl·lit de monitorització de carboni

La Xina ha llançat avui amb èxit el seu satèl·lit de seguiment de carboni de l'ecosistema terrestre i dos satèl·lits més.

Els satèl·lits s'han llançat amb un coet portador Long March-11.08B des del centre de llançament de satèl·lits de Taiyuan a la província de Shanxi, al nord del país, avui a les 4 hora local i han entrat amb èxit a l'òrbita projectada.

El satèl·lit de monitorització de carboni s'utilitza principalment per a la monitorització de carboni de l'ecosistema terrestre, la investigació sobre l'ecologia terrestre i els recursos i el seguiment, el seguiment i l'avaluació dels principals projectes ecològics nacionals.

S'espera que el satèl·lit proporcioni suport operatiu i serveis d'investigació en àrees com la protecció del medi ambient, la topografia i la cartografia, la meteorologia, l'agricultura i la mitigació de desastres.

Aquest llançament va ser la missió número 430 dels coets portadors de la sèrie Long March.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar