Inspecció ultrasònica sobre rails: "Ull de ferro"

Inspecció ultrasònica Ull de ferro sobre rails
Inspecció ultrasònica 'Ull de ferro' sobre rails

Els Ferrocarrils Estatals de la República de Turquia (TCDD), que criden l'atenció amb els seus exitosos estudis d'R+D seguint de prop els desenvolupaments tecnològics, també dóna exemple amb el 'Iron Eye' desenvolupat pels enginyers que hi treballen. Desenvolupat per enginyers turcs per detectar els danys als rails, 'Iron Eye' detecta fins i tot les esquerdes més primes dels rails. Equipat amb l'últim sistema de tecnologia, 'Iron Eye' proporciona una conducció segura i segura per als trens.

'Iron Eye' fins i tot detecta esquerdes i capil·lars mitjançant la radiografia dels rails. D'aquesta manera, es garanteix un viatge segur per ferrocarril. 'Iron Eye', que també pot viatjar per terra, ha escanejat i informat sobre el ferrocarril de 7 quilòmetres de llargada fins avui.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar