İSKİ per contractar 223 personal contractat

ISKI contractarà personal contractual
İSKİ per contractar 223 personal contractat

Ser empleat dins del cos de la Direcció General de l'Administració d'Aigua i clavegueram d'Istanbul, subjecte a l'article 5393 de la Llei municipal núm. 49; Es contractarà 223 personal contractat per als llocs vacants que s'especifiquen a continuació, sempre que en tinguin la plaça, nombre, titulació i altres condicions.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

CONDICIONS GENERALS I ESPECIALS D'APLICACIÓ
A continuació es detallen les condicions generals i especials que s'han de complir en les sol·licituds que s'han de presentar per als llocs vacants de la Direcció General de l'Administració d'Aigua i clavegueram d'Istanbul.

CONDICIONS GENERALS D'APLICACIÓ
Els aspirants que es sol·licitaran per ser nomenats als llocs convocats hauran de tenir les condicions generals següents especificades en la lletra A del primer paràgraf de l'article 657 de la Llei del Funcionari núm. 48.

 • a. Ser ciutadà turc
 • b. No ser privat dels drets públics,
 • NS. Fins i tot si han passat els períodes especificats a l'article 53 del Codi Penal turc; delictes contra la seguretat de l'estat, delictes contra l'ordre constitucional i el funcionament d'aquesta ordre, malversació, extorsió, suborn, robatori, frau, falsedat documental, abús d'ofici, fraudulent No ser condemnat per fallida, manipulació de licitacions, manipulació d'execució. , blanqueig de valors immobiliaris derivats del delicte o el contraban,
 • D. Pel que fa al servei militar per als candidats homes; no estar implicat en el servei militar, o no ser major d'edat, o, si ha complert l'edat del servei militar, haver realitzat el servei militar actiu o ser ajornat o traslladat a la classe de reserva,
 • a. No patir cap malaltia psíquica o discapacitat física que li pugui impedir l'exercici continuat de la seva funció,
 • f. Realitzar altres requisits de sol·licitud per als llocs convocats,
 • g. No tenir inconvenients per a la presa de possessió com a conseqüència de la Investigació de Seguretat i/o Investigació d'Arxiu que s'hagi de fer.

CONDICIONS ESPECIALS D'APLICACIÓ

 • a. No ser expulsat de les institucions i organitzacions públiques on abans treballaven per indisciplina o motius morals.
 • b. No haver complert els 30 anys a la data de l'examen (nascuts el 12/09/1992 i posteriors),
 • c. Per a les places convocades, si la formació desitjada es realitza a l'estranger; Es tramitaran els certificats d'equivalència expedits pel Ministeri d'Educació Nacional per als centres d'educació secundària i pel Consell d'Educació Superior per a l'ensenyament superior,

  D. En les places on sigui exigible el requisit d'una llengua estrangera, es tramitaran d'acord amb la Directiva per a la determinació de l'equivalència d'exàmens de llengua estrangera elaborada per la Presidència del Centre d'Avaluació, Selecció i Col·locació d'acord amb el sisè paràgraf de l'article 6114 de la Llei. núm. 7, i la seva pròpia legislació es tindrà en compte durant els períodes de vigència dels exàmens. (Requisit YDS per als graduats de programes de grau d'institucions d'educació superior la llengua d'instrucció dels quals és 100% llengua estrangera (grau)
  no es buscarà.)

DOCUMENTS DEMANATS ALS CANDIDATS DURANT LA SOL·LICITUD
Els candidats que vulguin presentar-se a l'examen han d'omplir el FORMULARI DE SOL·LICITUD electrònicament a turkiye.gov.tr ​​​​entre el 15/08/2022 i el 19/08/2022.

La informació i els documents sol·licitats als candidats seran proporcionats per la institució a través de l'e-Government Gateway.

LLOC, DATA, FORMA I DURADA DE LA SOL·LICITUD
Els candidats només presentaran la sol·licitud electrònicament a través de turkiye.gov.tr ​​entre el 15/08/2022 i el 19/08/2022.
Si és necessari, es podran sol·licitar documents als candidats per a la informació declarada.

Els candidats només es poden presentar a una de les posicions convocades.

La nostra institució no es fa responsable de les sol·licituds que no es fan a temps i de les sol·licituds incompletes. No es tindran en compte les sol·licituds fetes per correu postal o per correu electrònic.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar