Lliçó de Kickboxing a la Selva

Lliçó de Kickboxing a la Selva
Lliçó de Kickboxing a la Selva

Les dones que fan esport al complex esportiu de Göztepe del municipi de Bağcılar els dies laborables prefereixen l'aire lliure els caps de setmana. Els kickboxers continuen les seves lliçons mentre caminen i fan fitness a la natura, entre dones que es reuneixen al Parc Natural i Àrea recreativa del Bosc de Belgrad Kirazlıbent.

El complex esportiu de Göztepe del municipi de Bağcılar ofereix serveis esportius als residents del districte 5 dies a la setmana. Les activitats esportives, que criden molt l'atenció, continuen a la zona forestal el cap de setmana. Alguns continuen fent esport d'acord amb el calendari preparat per a la pèrdua de pes i altres per a un cos sa. Petits i grans, dones de totes les edats fan esport i enforteixen les seves amistats.

Caminant sota els sons dels ocells

A l'estiu, les dones passen els caps de setmana al bosc. Aplecs al Parc Natural i Àrea recreativa Kirazlıbent del Bosc de Belgrad, els aficionats a l'esport comencen a fer esport amb exercicis d'escalfament sota el control dels seus professors. Després, completen els seus exercicis diaris caminant, trekking i fitness entre els sons dels ocells.

Els que s'entrenen de kickboxing continuen les seves lliçons aquí amb els seus entrenadors. La lliçó de kick boxing és observada amb interès per la gent del voltant. Gaudeix fent esport a la natura, després les dones posen les seves taules i esmorzen juntes. Aquest esdeveniment, que reflecteix plenament l'esperit unificador de l'esport, continua cada cap de setmana.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar