Ofertes especials del mes d'agost per a Mercedes-Benz Truck and Bus Group

Ofertes especials d'agost per a Mercedes Benz Truck and Bus Group
Ofertes especials del mes d'agost per a Mercedes-Benz Truck and Bus Group

Mercedes-Benz Truck Financing ofereix ofertes especials per a l'agost en models de tractor/construcció i camions de càrrega i autobusos de passatgers.

En el marc de la campanya organitzada per al grup de productes de camions, els clients corporatius podran ser propietaris d'un nou camió Mercedes-Benz amb tipus d'interès a partir del 2,24 per cent. Tots els models Travego i Tourismo, en canvi, ofereixen opcions de venciment fins a 60 mesos, especialment per a l'agost.

Mercedes-Benz Truck Financing organitza campanyes especials per a l'agost per a camions tractors/construcció i càrrega Mercedes-Benz i autobusos de passatgers Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Truck Financing ha preparat una campanya de finançament per als camions tractor/construcció i càrrega produïts a Aksaray i Wörth, que cobreix el contracte d'assegurança i servei que estarà vigent durant tot l'agost. En l'àmbit d'aquesta campanya, els clients corporatius podran tenir un nou camió Mercedes-Benz amb tipus d'interès a partir del 2,24 per cent i opcions de venciment fins a 60 mesos.

Mercedes-Benz Truck Financing també llança una campanya que serà vàlida per a tots els models d'autobusos de passatgers de Mercedes-Benz a l'agost. En línia amb la campanya, els clients corporatius podran disposar de models Travego i Tourismo amb opcions de venciment de fins a 60 mesos.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar