Quan obrirà la fàbrica d'automòbils nacionals TOGG?

Quan s'obrirà la fàbrica TOGG d'automòbils domèstics
Quan s'obrirà la fàbrica TOGG d'automòbils domèstics

El ministre d'Indústria i Tecnologia, Mustafa Varank, va dir: "Quan parlem del cotxe de Turquia avui, què diu l'oposició, no pots fabricar aquest cotxe, encara que ho facis, no el pots vendre, aquí arriba el 29 d'octubre. Amb permís d'Al·là, obrirem la fàbrica d'automòbils de Turquia el 29 d'octubre. Els nostres vehicles començaran a sortir de les línies de producció massiva", va dir.

El ministre d'Indústria i Tecnologia, Mustafa Varank, es va reunir amb empresaris a la sala de reunions de la governació de Bartın i va celebrar una reunió d'avaluació.

En el seu discurs aquí, el ministre Varank va dir: "Hem fet coses que no s'han fet en aquest país al llarg de la història de la república. Els nostres plans, els nostres projectes i el nostre horitzó són un horitzó al qual l'oposició segura no pot acostar-se. Quan parlem del cotxe de Turquia avui, què diu l'oposició, no pots construir aquest cotxe, encara que ho facis, no el pots vendre. Aquí arriba el 29 d'octubre. Amb permís d'Al·là, obrirem la fàbrica d'automòbils de Turquia el 29 d'octubre. Els nostres vehicles començaran a sortir de les línies de producció massiva", va dir.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar