TCDD contractarà 5 antics treballadors del tren condemnats

TCDD contractarà un extreballador de l'establiment de trens condemnat
TCDD contractarà 5 antics treballadors del tren condemnats

Direcció General de la planta TCDD 1 al cap de l'estació de Kabakça dins les fronteres d'Istanbul, 1 als llocs de treball del cap de l'estació de Sinekli, 1 al cap de l'estació de Kemalpaşa TMI situat als límits d'Izmir, 1 als llocs de treball del cap de l'estació d'Emiralem i 1 al cap de l'estació de Dumlupınar situat a a les fronteres provincials de Kütahya, un total de 5 Trens d'Ex-Convictes.Serà contractat com a Personal.

Per obtenir informació detallada sobre l'anunci Feu CLIC

A continuació es detallen els problemes que els sol·licitants han de conèixer, els documents requerits, les condicions de salut i els departaments escolars.

En l'àmbit de les ofertes de treball públiques, es va publicar un nou anunci de contractació de treballadors públics permanents de TCDD. Els Ferrocarrils de l'Estat de la República de Turquia, que han anunciat que contractarà 5 treballadors públics permanents, va declarar que contractarà personal entre el 9 i el 15 d'agost. Llegeix les nostres notícies per sol·licitar les quotes especificades.

Per als candidats que vulguin sol·licitar-se, el títol a contractar es determina com a treballador de la construcció de trens ex convicte en una quota de 5 persones, i la contractació es farà per a una persona per al cap de Kemalpaşa, una per al cap de l'estació d'Emir Alem i un per al cap de l'estació de Dumlupınar a les fronteres de la província de Kütahya.

Estic obrint els candidats que presentaran la sol·licitud Les sol·licituds es poden presentar amb els anuncis d'İŞKUR que es publicaran el 9 d'agost de 2022. No s'acceptaran sol·licituds presentades per diferents mitjans.

Els candidats es podran presentar entre el 9 d'agost i el 15 d'agost tal com s'indica al títol.

Les condicions de sol·licitud són ser menors de 35 anys, poder exercir el lloc de treball durant 5 anys sense sol·licitar cap trasllat, no haver estat acomiadat o cessat en els darrers 7 anys, poder treballar per torns, i finalment per no tenir cap problema que els pugui impedir l'exercici continuat de les seves funcions.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar