Va començar la producció de la locomotora elèctrica nacional

Va començar la producció de la locomotora elèctrica nacional
Va començar la producció de la locomotora elèctrica nacional

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va declarar que posaran fi a la dependència estrangera en la producció de locomotores elèctriques amb el projecte E-5000 National Electric Mainline Locomotive, i va dir: "Hem completat el treball de disseny de la carrosseria de la nostra locomotora elèctrica nacional, que produirem a Eskişehir i hem començat la producció".

El ministre Karaismailoğlu, que va arribar a Eskişehir en tren d'alta velocitat des d'Ankara, va ser rebut pel governador d'Eskişehir, Erol Ayyıldız, el president provincial del Partit AK, Zihni Çalışkan, i el president provincial del MHP, İsmail Candemir.

Karaismailoğlu, el diputat del partit AK Eskişehir, Nabi Avcı, i el seu entorn van visitar la fàbrica de la indústria de vehicles del sistema ferroviari de Turquia AŞ (TÜRASAŞ) i van rebre una sessió informativa. Karaism examinant el treball de muntatge de la locomotora E-5000

Expressant que també van rebre informació sobre les obres a la fàbrica d'Eskişehir de TÜRASAŞ, Karaismailoğlu va continuar el seu discurs de la següent manera:

"Junt amb altres treballs, vam examinar les obres de muntatge de locomotores de la línia principal E-5000 in situ. TÜRASAŞ té una capacitat de producció anual de 80 vehicles, 45 locomotores, 150 vehicles del sistema ferroviari urbà, 75 locomotores dièsel i 1200 vagons a les fàbriques de les seves direccions regionals. Al mateix temps, juntament amb la producció de vehicles a les nostres fàbriques; També es fan manteniment i reparació de vagons de mercaderies, locomotores, trens dièsel i vagons de viatgers. Amb el nostre projecte E 5000 National Electric Mainline Locomotive, que vam tenir l'oportunitat d'examinar durant la nostra visita, posarem fi a la dependència estrangera en la producció de locomotores elèctriques amb el disseny nacional de components d'alt valor afegit en la producció de locomotores. Hem completat els estudis de disseny de carrosseria de la nostra locomotora elèctrica nacional. També vam començar la producció. Les proves de tipus i els estudis de certificació dels subsistemes del projecte continuen d'acord amb el pla del projecte. El 2023 i el 2024, lliurarem 20 locomotores de línia principal E5000 a la nostra empresa de transport TCDD. Un altre projecte realitzat per TÜRASAŞ és la producció d'un motor dièsel 8 de 1200 cilindres de nova generació. El nostre primer motor nacional al nostre país amb aquestes característiques reforçarà la força de la nostra indústria i del nostre país. Aquests motors els fabricarem nosaltres mateixos, i no els haurem de comprar a altres països. El muntatge del motor, que farà valuoses contribucions a la nostra economia nacional, continua".

COMENÇAT EL PROCÉS DE CERTIFICACIÓ DEL PROJECTE DE CONJUNT DE TREN ELÈCTRICS NACIONAL

En assenyalar que un altre projecte realitzat a les fàbriques de TÜRASAŞ és el Prototip de vehicles del conjunt de trens elèctrics nacionals i la producció en massa, Karaismailoğlu va dir: "Dins de l'abast del projecte, vam completar la producció del primer vehicle amb 160 configuracions de vehicles al Tren elèctric nacional. Estableix la producció a una velocitat de 5 quilòmetres per hora. Continuen els processos de certificació del projecte, les proves estàtiques i dinàmiques del qual també s'han completat. Juntament amb 3 jocs de tren aquest any, veurem 2023 jocs de tren als rails el 2024 i el 19. El nostre treball a TÜRASAŞ no es limita a això. El nostre projecte de disseny del conjunt de trens elèctrics a una velocitat de 225 quilòmetres per hora continua a tota velocitat. El nostre treball de disseny s'acabarà aquest any. A les fàbriques de TÜRASAŞ, es continua treballant en conjunts de trens elèctrics suburbans, així com en equips de trens de llarga línia. Vam començar el nostre projecte nacional de trens elèctrics suburbans el 2021. Cada una de les nostres sèries ha estat dissenyada amb 4 vehicles i una capacitat de 1000 passatgers. Primer utilitzarem aquests conjunts al nostre projecte Gaziray. Per a Gaziray, cada sèrie es produirà com a 4 grups de tren amb 8 vehicles.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar