Vagó de salvament i extinció d'incendis domèstic i nacional sobre carrils

Vagó nacional i nacional d'extinció d'incendis i salvament sobre carrils
Vagó de salvament i extinció d'incendis domèstic i nacional sobre carrils

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va assenyalar que el vagó de rescat i extinció d'incendis, produït amb instal·lacions nacionals i nacionals, té una capacitat de 6 camions de bombers i va dir: "Podrem intervenir en incendis forestals no només als ferrocarrils, sinó també en llocs on no podem arribar per carretera i per on passa la via del ferrocarril. Durant la resposta al foc, al mateix temps, la càrrega, els passatgers i el personal del vagó objecte de l'accident quedaran assegurats amb el material de salvament de què disposa.

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va assistir a la cerimònia de lliurament del vagó de rescat i extinció d'incendis produït a la fàbrica TÜRASAŞ Eskişehir. En assenyalar que estan treballant dur per augmentar la taxa de localitat i nacionalitat en la producció de vehicles ferroviaris, Karaismailoğlu va dir que dissenyar i produir els components crítics dels vehicles del sistema ferroviari amb mitjans nacionals és la seva prioritat més important. Karaismailoğlu, “En aquest context; El disseny i la producció de components crítics en vehicles del sistema ferroviari, l'inici de la producció en massa del tren elèctric nacional i la locomotora el 2022, la finalització del prototip del tren nacional d'alta velocitat el 2023, inclòs el disseny i la producció de metro, tramvia, i tots els vehicles del sistema ferroviari i els subcomponents crítics que necessita el nostre país estan dissenyats i produïts. Apuntem a un TÜRASAŞ".

EL VAGÓ D'EXTINCIÓ I SALVAMENT ES FABRICA AMB INSTAL·LACIONS LOCALS I NACIONALS

Vagó nacional i nacional d'extinció d'incendis i salvament sobre carrils

Karaismailoğlu, que va afirmar que la qualitat del servei era encara més alta amb el vagó de rescat i extinció d'incendis que necessitava i va lliurar TCDD Taşımacılık AŞ, va assenyalar que el vagó de rescat i extinció d'incendis es va produir amb mitjans nacionals i nacionals. El ministre de Transports i Infraestructures Karaismailoğlu va dir: "Amb el nostre vagó, pretenem minimitzar les possibles pèrdues i danys en accidents que es puguin produir durant el transport de petroli i derivats al ferrocarril, possibles descarrilaments, incendis, fuites i explosions. En aquest sentit, també augmentarà la nostra capacitat d'intervenció en accidents que es puguin produir en túnels ferroviaris. Amb els nostres vagons d'extinció d'incendis i salvament podrem intervenir en incendis forestals no només a les vies del ferrocarril, sinó també als llocs on no podem arribar per carretera i per on passa la via del ferrocarril. Durant la resposta al foc, al mateix temps, la càrrega, els passatgers i el personal del vagó objecte de l'accident quedaran assegurats amb el material de salvament de què disposa. El nostre vagó de rescat i extinció d'incendis té una capacitat total de 72 tones d'aigua i escuma, i una mitjana de 6 camions de bombers. Amb els monitors controlats a distància d'aquest vagó, pot ruixar aigua 100 metres per davant de la seva ubicació. També pot generar la seva pròpia energia. Podrà participar en totes les operacions dia i nit”.

Vagó nacional i nacional d'extinció d'incendis i salvament sobre carrils

HEM ALliberat ELS FERROCARRILS

En assenyalar que els ferrocarrils tenen significats més enllà de ser un sistema de transport en la història del transport de Turquia, Karaismailoğlu va dir: "Els ferrocarrils són una part estratègica de la xarxa de transport d'aquestes terres amb importància econòmica, social, històrica i cultural. Passats els primers anys de la República, durant els nostres governs, vam restaurar els ferrocarrils, que van quedar descurats fins al 2003. Vam destinar 1 milions de lires dels 670 bilió de 382 milions de llires que vam gastar en el desenvolupament del nostre país en l'àmbit del transport i la comunicació per a inversions ferroviàries. Amb les nostres inversions ferroviàries, vam crear un efecte d'ocupació d'1,7 milions al nostre país. Després de la pandèmia, vam augmentar els nostres enviaments de mercaderies en un 10 per cent i el nostre potencial de transport internacional en un 24 per cent. Pretenem augmentar almenys un 2022% el 6. A tot el país; La nostra feina continua intensament en un total de 4 quilòmetres, dels quals 407 quilòmetres són trens d'alta velocitat i 314 quilòmetres són línies convencionals. Vam obrir 4 dels nostres centres logístics, que teníem previst com a 721, a tot el país. Estem desenvolupant la nostra indústria ferroviària nacional i nacional, on els nostres estudis d'R+D continuen dia a dia. Tot i que tenim previst augmentar la taxa de transport de mercaderies dels ferrocarrils al 26% el 13, preveiem que serà del 2023% el 5 i del 2035% el 20. També augmentarem les tarifes de transport de viatgers als nostres ferrocarrils per sobre del 2053 per cent. Estem treballant per garantir que la longitud de la nostra xarxa ferroviària sigui de 22 mil 6 quilòmetres el 2035 i de 23 mil 630 quilòmetres el 2053. D'acord amb les noves tendències energètiques del món, proporcionarem el 28 per cent de la necessitat energètica total dels ferrocarrils a partir de fonts d'energia renovables. Fa 600 anys que portem el pes del nostre país amb la gran família dels ferrocarrils. Amb totes les nostres inversions en el període dels nostres governs, augmentem les tarifes nacionals i nacionals en la producció de motors, locomotores i vagons, juntament amb les línies de ferrocarril. Reduïm la dependència exterior i fem que la nostra economia nacional i la nostra independència nacional siguin encara més i més fortes. Al nostre país, on seguim teixint amb xarxes de ferro, s'experimentarà l'entusiasme dels nostres trens, apreciats pel seu disseny i modernitat a les línies d'alta velocitat, no els laments de tren negre”.

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

Yorumlar